Nytt bloggtema!

Okej, jag har suttit och mindmapat med mig själv lite nu och kommit fram till vad min blogg ska ha för tema; Design. Och då menar jag allt som har med design att göra. Webbdesign, grafisk form, foto, film osv.

Detta temat passar mig alldeles perfekt eftersom jag går linjen Digital design och kommunikation i skolan. Nu i början har jag inte riktigt bestämt hur jag ska lägga upp allt, men jag vill i alla fall vara seriös. Så håll utkik! Förhoppningsvis kommer bloggen få ett helt nytt utseende inom kort och även nya kategorier. Självklart kommer ni få höra mer om mitt liv osv, men inte lika mycket som förut.

Aja, så nu kommer jag fokusera på att fixa till bloggens utseende på nytt och sen kommer jag dra igång den alldeles nya bloggen; Susannes digitala design! Jag kommer inte byta adress och inga gamla inlägg kommer att tas bort så oroa er inte. Hoppas ni står ut med att vänta :) Men vad är det man säger? Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge ;)



Tack bloglovin' för att ni ÄNTLIGEN hjälpte mig!

Följ min blogg med Bloglovin

Så, nu går min blogg även att hitta på bloglovin'. Tog ju sådär en månad ungefär att få hjälp, men det är lite skit samma nu :) Snart kommer knappen upp på bloggen också så ni enkelt kan följa mig om ni vill det!

Sitter för övrigt och dricker kaffe till kvällens Navy CIS. Jag borde inte dricka kaffe såhär sent egentligen för nu kommer jag inte kunna sova. Fast egentligen spelar det nog ingen roll just i kväll för jag har så mycket tankar i huvet redan som kommer göra mig sömnlös. Ser fram emot imorgon <3

Satt ute och pluggade förut med Malou i skype. Skönt väder i Alingsås! Synd att det troligen inte blir mer sånt väder fören om ett år. Här har ni fina bilder på sliten Suss ute i solen!

Btw, jag ska sätta mig ner nu och göra en mindmap. Om bloggen, alltså. Jag skriver så fruktansvärt tråkiga saker och jag tror inte att ni bryr er ett piss om vad jag gör på dagarna. Därför ska jag komma på ett tema för bloggen! Har några bra idéer på gång redan, men vi får se hur det blir och när allt drar igång. Tills dess; fortsätt läsa mina meningslösa inlägg sötnosar! :D

New in

Hittade inte samma färg på hemsidan så jag använde mina PS-skillz och försökte få till rätt färg. Sen gav jag upp, så dom ser inte ut såhär. Färgen är neongult. Klassiska Gina-trosor, det bästa som finns :) Hitade dom i min storlek för 10kr! (har velat ha neongula länge men inte hittat min storlek)


Pluggplugg

Sitter och jobbar matte. Så jävla duktig är jag! Känner mig iofs helt mosig i huvudet och det går i snigelfart, men jag måste få detta gjort nu. Så heja mig! Är på fråga 6 av 15. Inte så långt kvar!

(bilden är från annan matte än det jag gör nu)



Minnen från valet

Jag letade efter ett tal att analysera i svenskan och kom över det här talet med Lars Ohly. Så jävla bra! Kommer ihåg när jag såg honom tala i direktsändning på valnatten. Rysningarna kommer tillbaka nu. Larsan, du är bäst.


Reklam och marknadsföring

Har suttit och läst om olika utbildningar på YH och är sugen på att läsa reklam och marknadsföring. Vill bara att gymnasiet ska ta slut nu så jag kan göra nåt vettigt, haha. Känns verkligen som att vi bara fjantar omkring och det är inte alls roligt. Och jag har två år kvar..

Iofs så blir väl dom åren vad man gör dom till. Och jag ska ha roligt i skolan. Det har jag ju till viss del nu också. Jättebra vänner och sköna lärare. Men kurserna är inte alls roliga.. Inte än i alla fall. Jag ser bara fram emot textkommunikation och digitalt skapande. Inget annat faller mig i smaken. Känns ju kul att jag valde programmering för att lära mig programmera webbsidor, så ska vi bara utveckla spel..

Aja, nu ska jag sätta mig och plugga lite så jag slipper liogga efter i skolan. Imorgon är det tillbaka till vardagen igen! Är fortfarande förkyld men det är mycket bättre nu än vad det var förut. Jag har inte tid att vara sjuk.

Hemma från skolan

Okej, jag är fortfarande jättesjuk och låter som en kråka. Nu har jag smittat Simon också. Så nu sitter vi i soffan och snörvlar. Ska käka lite glass sen och dricka en massa te. Snygga är vi i våra morgonrockar!


Förkyld och febrig

Usch, jag har verkligen blivit jättesjuk nu. Jag är förkyld och har feber och livet bara suger. Åkte hem från Simon imorse för jag orkade inte stanna där med allt bröt. Fy.

Så idag har jag roat mig med friidrotts-VM och FML. Finns det nåt bättre än FML när man tycker att livet suger? Härligt att alla har det värre än en själv. Men aja, nu ska jag fortsätta att göra ingenting. Sen kommer Simon hit med nån bra film.

Spontan shoppingtur i Alingsås

Jag bestämde mig för att gå hem till Evelina och slita upp henne ur soffan så det gjorde jag. Sen gick vi på stan, och jag hittade en tröja på Cassels för 39kr. Svinsnygg! Jag lägger nog upp en bild på den sen, men just nu är jag nyvaken och seg och passar inte i ett foto. Ciao!


Ooops I did it again!














Mother Monster

Ahahaha jag typ dog! Älskar Gaga <3


Ring nu då!

Jag bara sitter och väntar på att telefonen ska ringa, trots att den inte kommer ringa än på några dagar.
Shit vad jag längtar!

Camilles cphumor

Ja, Camille bad ju mig göra en sak med pannan. Så såg det ut såhär. Camille skrattade som fan i alla fall!

 

Nu ska vi ha nutida konst och vi alla är måttligt peppade till att ha Åsa i 2 timmar och 15 minuter. Sen åker jag heeeem och sover. Gött!


Get some

Kul att jag håller på att bli förkyld nu. Har ont i halsen och är tät i näsan, men bara på höger sida :o Ganska irriterande att jag blir förkyld efter andra dagen i skolan. Fail. Hoppas det inte blir värre till imorgon!

Har fett mycket kläder på mig nu för övrigt för att bli frisk igen. Vill inte missa något viktigt i skolan!


Grinig är jag

Har knappt ätit något idag och nu är jag inte hungrig längre för det. Och jag är trött som fan. Har verkligen bara klagat på allt sen igår, men jag vill verkligen inte leva just nu. Jag vill bara sova bort hela dygnet och sen sova lite till. Kommer troligen känna såhär hela denna veckan, men det är väl bara att bita ihop.

Har för övrigt inte varit såhär trött nånsin vad jag kan komma ihåg. Ser ju drogad ut!


Trött på skolan

Vi försöker fatta vårat nya system med kursytorna, men Jimmy kan ju inte förklara nåt. Irriterad.

Tillbaka imorgon

Har bara en sak att säga; jag är trött. Tillbaka till bloggandet imorgon men jag behövde en paus idag. Nu ska jag sova.

Gör allt klart inför skolan

Okej, jag har sprungit runt och letat i hela huset efter min förlängningssladd till datorladdaren. Sen var den i lådan i köket. Så jävla typiskt mig. Nu när skolan börjar på måndag känner jag mig stressad och vill ha allt fixat. Så nu har jag letat fram sladdar, uppdaterat datorn lite till, rensat och så småningom ska jag trycka "reparera skivbehörighet" också. Synd bara att jag inte har uppdaterat datorn på ett tag så det tar ungefär hundra år att göra det. Men det är värt, så allt är fungerande inför starten så man slipper krångla med skiten då :)

Jag funderar också på att skaffa en hårddisk. Jag kommer nog behöva en. Eller i alla fall göra backup på massa saker och sen radera dom för jag behöver verkligen platsen på datorn. Har inte bestämt mig än. Ska se om man kan hitta någon bra till ett billigt pris.


Hercules

Har precis sett på Hercules med Simon. Det är rätt sjukt hur mycket nya saker man lägger märke till i disney-filmerna nu när man är äldre. Och framför allt att mer känslor dras fram. Bra film i alla fall.

Riktigt seg dag..

Vad har jag gjort idag då? Vaknat, åkt och köpt cigg och gjort ris. Det är allt. Men jag orkar verkligen inte. Jag vill bara ta det lugnt nu dom sista lediga timmarna innan skolan börjar. Så jag kan vara utvilad när vi drar igång på riktigt. Jag hade i alla fall tänkt att se på Tarzan ikväll för det var länge sen. Tråkigt bara att jag inte har nån fungerande VHS-spelare så jag hoppas att Simon har den på sin hårddisk.

Skulle egentligen åkt till Eve ikväll men jag orkar verkligen inte. Inteinteinte! Jag vill bara krypa ner under filten i min goa pjamas och ta det lugnt. Det är inte alls min dag idag. Jag borde vara ute och festa en sista gång som alla andra gör. Men nejdå. Ibland blir jag irriterad på att jag inte har nån ork när jag vill ha det. Men det är väl som det är.

Bild från nyår. Då var man party i alla fall.


Kursplaner

Här har jag suttit och läst alla kursplaner i ämnena jag ska ha i höst. Det låter väl hyffsat tycker jag, bara att nutida konst kommer nog bli svårt för mig. Mest för att jag har så svårt att uttrycka mina känslor för konst i ord. Men jag är glad bara jag får ett godkänt.

Nu kommer den där stressen. Jag ville börja skolan, men nu vill jag inte längre. Det känns som att allt kommer gå åt helvete och jag kommer stressa ihjäl mig för att klara alla kurser. Det är den där jävla pressen på att jag ska vara så himla bra. Alla tror ju det. Vart får folk det ifrån? Visst att jag är bra på vissa saker, men det är ju alla? Jag har inte MVG i allt och kommer aldrig få. Sluta tro det. Jag gör så gott jag kan bara.

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka tänka på annat. Jag vill inte börja skolan. Fan. Hade gärna haft 10 veckor kvar på sommarlovet nu. Det här var jag inte alls beredd på...

Kursplaner finns på Skolverket.

Förlåt för emo-inlägget, men jag fick verkligen en klump i magen nu.

Nu slår vi tillbaka!



Vårat schema kom ut idag, och nu vet vi vilka lärare vi ska ha. Och Jimmy kommer ha oss i både Engelska B och Svenska B. Detta går fan inte längre. Direkt på måndag slår vi tillbaka mot honom. Vi ska ha en bra utbildning, om det så ska ta all kraft att få det så.

Så mycket för glädjen att han inte är våran mentor mer. Om jag var lärare, och en hel klass hatade mig, hade jag inte viljat undervisa den klassen. Frågan är ju vad som får honom att stå kvar?

Dagens outfit

(bild tagen igår, men jag kör på samma outfit idag, då jag bytte till myskläder ganska snabbt igår)


Dålig bild, men:
Tröja: Gina Tricot
Shorts: Gina Tricot
Halsband: Kappahl
Strumpbyxor: Primark

Nattbakning!

Igår natt fick jag för mig att baka kakor. Så det gjorde jag, med hjälp från Simon. Mumsigt!







Jag hade en jättebra idé om att sätta smöret i micron i några sekunder, men då började det blixtra till och pappret började brinna.. SMART SUSANNE! Fast det gick bra ändå. Sen knådade jag hårt som fan så nu har jag träningsvärk i armarna. Typiskt. Goda kakor blev det i alla fall :D

Meningslösa torsdag

Jag sitter ute på altanen och röker. Ensam hemma, men bara i några minuter till. Då kommer Simon hit. Är rätt trött idag, men jag ska ta mig en dusch och senare åker vi hem till Simon och sover där inatt. Ska nog se på någon bra film. Nån som har tips?

I'm going home

Då var man hemma igen efter en festkväll på hotellet i Aligsås. Jag har haft superkul med bästa Eve och nu är det dags för ett glas vatten och lite sömn. Det blev ingen lång utekväll idag men vafan, huvudsaken är väl att man har roligt? Vi har dansat, druckit cider och öl. God öl. Så jag är nöjd. Godnatt på er!

Hittade mitt armband!

Trodde att det var borta för evigt, men jag hitade det igen. Glad! Det ska självklart sitta på armen under kvälen :D

(ni gillar min mongo-min)

Vuxendag

Ojojoj vad vuxen jag har varit idag! Gick upp på morgonen när klockan ringde och åkte till banken och sen var jag och Simon på arbetsförmedlingen. Det visade sig att det inte alls var krångligt med den där kortläsaren, men ändå är jag lite irriterad att jag inte har kunnat läsa någonstans att jag måste hämta ut den på banken. Iriiterande. Men nu kan jag i alla fall sköta mina egna betalningar :)

Nu ska jag duscha, sova en stund och sen vinka av Agnes. Efter det är det hem igen och byta om inför kvällens roligheter. Det ska faktiskt bli kul att gå ut och ta en drink och dansa. Det var ju ett tag sen jag gjorde det nu. Tror inte att jag har varit ute på hela sommarlovet nästan. Shit pommfritt.

Svar på kommentar

Anonym säger (om "Trött chey"): konstigt? ta kort när du bara har bh? :s

Svar: Jag förstår inte riktigt vad du menar? Att jag är konstig som tar kort i bh? Det är inte direkt så att man ser särskilt mycket och det finns ju bilder på mig i bikini så vad är skillnaden? Jag skulle säga att det är du som är konstig :)

Lång dag imorgon

Ska nog ta och sova nu. Imorgon blir en lång dag. Först ska jag ta mig till banken och fixa lite grejer. Efter det ska jag och Simon säga hejdå till Agnes som åker till Kiruna. Efter det är det direkt hem för att göra sig iordning inför kvällen. Onsdagsklubben på hotellet i Alingsås har final, och jag ska dit med Eve och våra pojkvänner. Det ska bli kul att avsluta lovet med en härlig festkväll!

Så, godnatt kära bloggläsare. Vi hörs imorgon.

Trött chey


I'm not a robot

Är på bättre humör nu när jag har fått mitt morgonkaffe. Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig. Sitter och lyssnar på Röyksopp i underkläderna och funderar på att klä på mig lite mer och kanske sminka mig. Idag åker jag hem till min familj som jag saknar. Det ska bli skönt att sova i sin egna säng inatt.

Imorgon är det onsdagsklubb på hotellet. Då blir det dans! Drar dit med Eve och våra killar. Perfekt avslut på sommarlovet.

Att vara stark


Jobbig natt

Åh, vad jag hatar panikångest. Det är det värsta som finns utan tvekan. Varför jag fick det är en annan historia, men jag är fortfarande helt slut. Jag vill aldrig mer få det igen. ALDRIG!

Jag kan inte förstå att jag hade panikångest nästan varje dag förut...

Dags att uppdatera datorn

Jag satt ju och rensade datorn för någon vecka sen och nu är det dags att uppdatera den. GÖTT!


Att göra reklam för sin egna blogg.

Jag förstår att ni vill ha fler läsare och så men för guds skull, sluta skriva kommentarer om era tävlingar/frågestunder osv! Det är bara irriterande när ni försöker göra reklam för era egna bloggar på det sättet. Lägg istället lite tid på att faktiskt kolla in bloggen ni kommenterar och skriv något vettigt istället, eller skriv inget alls.

Jag godkänner inga som helst kommentarer som gör reklam för sin egna blogg.

När du är tunn som luft så är du nästan perfekt.


Bild på mig 2008.

Josefine, om du läser detta; Kommer du ihåg våran förlovning? Ringen jag har på bilden? Jag har fortfarande kvar min <3

Tillbaka i Bergstena

Då var vi hemma igen. Det luktar kattpiss i hela köket och hallen har för tillfället bara fläckvis golv. Fast lite skönt är det att vara tillbaka. Imorgon ska jag hem och träffa min egna familj också. Det är nästan en hel vecka sen jag såg dom nu och jag saknar morsan lite.

Ikväll ska vi väl försöka roa oss så gott det går. Linda kommer hit och duschar för hennes varmvattenpump har gått sönder (så kul var det att bo på landet). Nu ska jag dricka en kopp riktigt kaffe och läsa era bloggar. Hade tänkt att ge lite bloggtips senare också :)

Hemgång

Det spöregnar ute och det ger den där mysiga känslan som jag inte har haft på hela sommaren. Jag vill inte åka hem. När jag först fick veta att vi skulle åka hit var jag inte alls peppad, utan jag trodde att det skulle bli riktigt tråkigt. Hemskt vad fel man kan ha! Men tvungen är man. Så detta är mitt sista inlägg från Jonsbol. I alla fall för denna gången.

Nu ska jag packa ner alla mina grejer och lägga i bilen. Sen ska jag förbereda för en 4-timmarsresa hemåt. Skolan börjar om en vecka och jag som tidigare har sett fram emot det börjar få lite ångest över det. Jag vill ju vara ledig! Fast jag vill ha saker att göra, inte bara sitta hemma och stirra i väggen.

Problem jag har. Aja, det var allt för nu.

Det gungar

Jag tänkte att ni kanske ville veta lite vad jag lyssnar på för musik. Min stil är ganska blandad, men just nu lyssnas det mycket på listan "Det gungar" som jag håller på att fylla på. Lyssna om ni är nyfikna :)


Tankar om psykiska sjukdomar.

Det är så sjukt många som mår dåligt och jag blir lika ledsen varje gång jag läser/ser/hör om någon som har det svårt. Det som är jobbigast är de som kämpar med sina psykiska problem. Det kanske är just för att jag själv har haft det svårt psykiskt. 2009 fick jag diagnosen Borderline personlighetsstörning och sen dess har jag kämpat mig uppåt. Och att det har gått så bra för just mig kan jag tycka är orättvist. Jag har dåliga dagar men för det mesta mår jag bra. Jag har lärt mig att hantera min sjukdom. Men varför i hela friden kan inte ALLA få den hjälp jag har fått?! Jag förstår verkligen inte varför dom valde att ge just MIG den hjälpen jag behövde. Medans det sitter massa andra som har det mycket värre än mig och bara väntar, kanske en hel livstid. Det gör mig riktigt ledsen.

Så, till alla er där ute som inte mår bra i själen; Våga kämpa för att få den hjälp ni förtjänar. När den väl kommer har ni inget att förlora, bara ett lyckligt liv att vinna.


Blåsigt på sjön

Jag och Simon åkte ut med hans farfar i båten och skulle lägga ut lite fiskenät. Fast det blåste som fan på sjön så det blev inget av det. Men en trevlig båttur hade vi i alla fall. Nu är det dags för mat!

Lingonsylt!

Är precis hemkommen från en långpromenad i Värmlands skogar. En sak jag la märke till under promenaden var hur mycket lingon det fanns här. Så jag ska göra lingonsylt! Nu spöregnar det så jag ska nog vänta lite, men sen blir det ut och plocka lingon :) Då kommer mina föräldrar bli glada!

Trött och äcklig

Jag är verkligen svintrött och bara riktigt äcklig. Ska ta en dusch nu hade jag tänkt och sen sova. Har varit på ganska dåligt humör hela dagen faktiskt så det ska bli skönt att gå in i drömmarnas land för att vakna på en ny dag. Om vädret tillåter ska jag nog bada lite mer imorgon. Det var ganska skönt i vattnet även om det tog lite tid att komma i första gången.

Nu ångrade jag mig också. Ska duscha, fortsätta läsa lite om Allans äventyr (Hundraåringen) och SEN sova. Ni måste tycka att detta inlägget är jätteintressant.


BOOOYA!

Jag vann en mascara hos http://nattstad.se/kimisen! Härligt, jag behövde verkligen en ny och det är en utav dom bättre mascarorna jag har använt. Nu blev jag glad :D



Lash Plumping Mascara by Yves Rocher

Bad i sjön




Tävling

Jag är med och tävlar om ett valfritt smycke från Shop by Alexandra :)
Var med och tävla här!


Tillbaka på landet.

Då var vi tillbaka från Karlstad! Vi hittade dit utan problem och var där i ungefär 3 timmar. Jag var inne på Gina Tricot och skulle köpa vad jag ville ha, men tyvärr fanns inte shortsen i min storlek så jag köpte bara tubtoppen. Nöjd med dagen i alla fall! Efter en tur i centrum åt vi på Burger King och sen handlade vi mat för ikväll på Ica på vägen tillbaka.

Nu ska jag och Simon bada. Tänkte att jag skulle ta lite bilder idag också och dom får ni troligen se sen. Ha det!

Karlstad, här kommer vi!

Nu har vi ätit frukost och ska åka iväg till Karlstad. Ska bli intressant att se om vi hittar nu. GPS är ju inte ens att tänka på för dom säger alltid fel. Jag hoppas att mitt goda lokalsinne inte sviker mig.

Skriver mer när vi är tillbaka på landet!

Önska sig i julklapp kanske?

Sigma 70-300/4-5.6 DG APO MACRO NIKO



Är jävligt sugen! Men nu; godnatt på riktigt!

Nu ligger vi på loftet.

Nu har jag och Simon krypit till sängs i vårat loft. Dags att sova nu. Imorgon har vi en lång dag framför oss med nya äventyr. Vi ska åka till Karlstad med Agnes och kolla runt lite hade vi tänkt. Ska bli kul att se om jag hittar dit. Förut idag skulle vi åka til Molkom och vi åkte fel ett antal gånger tills vi fick prata med en tjej som sa (på värmländska); "Åk till korsningen och sväng vänster. Sen vänster igen och upp för backen. Sen när vägen delar sig tar ni höger och på vänster sida ser ni en pizzeria. Det är nog allt som har öppet nu."

Det värsta var att klockan var bara nio... Och endast pizzerian hade öppet...

GODNATT!


Ska införskaffa om Karlstad tillåter.



Omoget vid bryggan


Jonsbol dag 1

Kamera: Nikon D60 + Nikon SB400 Blixt

Så, nu har det tagit sådär 45 minuter att ladda upp alla bilderna. Hoppas ni gillar dom :)

Framme i Jonsbol!

Nu har vi kommit fram och jag sitter vid Simons farfars dator. Vi har precis varit ute och gått med hunden en stund och jag tog med kameran. Fick en del fina bilder som jag lägger upp senare ikväll :) Känns ju rätt dumt att lägga in bilderna på denna datorn så jag ska låna någons mobila bredband senare hade jag tänkt.

Just nu är det bara jag och Simon här. Resten är på kräftskiva, men vi dissade eftersom jag inte äter skaldjur. Jag vet inte riktigt vad vi ska äta, men det lär ju finnas något här. Känns som att vi verkligen är så långt bort man kan komma från civilisationen så jag känner inte för att åka iväg med bilen någonstans.

Och för övrigt är jag helt tagen på sängen gällande statistiken på min blogg! Trodde inte att det var så många som läste :D Ni gör mig riktigt glad <3

Dags att stänga ner datorn

Då drar vi! Bloggar mer under dagen :)


Mooorning!

Klockan ringde kl. 11 imorse och jag hoppade direkt in i duschen. Det är så himla skönt att duscha direkt på morgonen! Fast jag har ett problem när det gäller det.. Jag får typ.. ångest? Eller ja, jag vet inte riktigt. Nån känsla som ligger väldigt nära ångest i alla fall. Och jag vet inte alls varför, för det är ju bara gött att duscha! Det är bara på morgonen det händer också. Konstigt.

Jag vet inte riktigt när vi åker men väskan är packad och klar sen igår i alla fall. Hade tänkt att göra en god frukost och göra mig iordning lite. Det tar ju ungefär 3 timmar att köra dit så man kanske borde stanna någonstans och införskaffa sig en korsordstidning? Lite töntig är jag, men när jag åker bil längre sträckor behöver jag ha en tidning. Antingen korsord eller skvallerblaska. Ibland går det bra utan, men då brukar jag sova på vägen. Fast det lär jag inte kunna göra nu när vi åker mitt på dagen.

Aja, dags för den goda frukosten!

Världens finaste katt

Kamera: HTC Desire

Kallt som fan ute!

Allvarligt, 10.6 grader ute och det är augusti? Vart tog sommaren vägen?! Jag har ingen lust att gå med vinterjacka och halsduk på mitt sommarlov :(

Tävling

Jag är med och tävlar hos http://www.nattstad.se/kimisen om en superbra mascara! :)

Lash Plumping Mascara

4,3 av 5

Ger välformade och fylliga fransar åt alla ögon.

Mascaran som öppnar blicken: Exklusivt utvecklad specialborste: 12 timmars hållbarhet.

En crèmeformula med lång hållbarhet som omsluter varje frans för att ge fylliga ögonfransar. En borste som ger en ”borstad” effekt och som kommer åt alla ögonfransar – även de allra minsta.
Formula med 12 timmars hållbarhet, med risolja som vårdar och omsluter varje enskild ögonfrans, även de minsta.
En volymborste som borstar varje enskild frans:
- Vars cylindriska form gör det enkelt att komma åt varje varje frans.
- Som med sina fina borst fördelar och omsluter mascaran jämnt över alla fransar och gör dem fylligare och längre.



Råkade ut för Majsan ännu en gång...

Jag flyttade mig från köket för att få sitta själv vid datorn, men inte då! Majsan var här igen och störde. Så jag passade på att göra en mustasch av hennes svans :)


Packat och klart!

Då var allt nerpackat för resan! Underkläder, badkläder, tjocktröja, jacka, smink, kamera, dator och allt annat nödvändigt. Känner mig riktigt peppad för att åka nu! I början kändes det lite stjärtigt att behöva åka till landet när man redan i stort sett bor på landet. I och för sig så är familjen Adrells farfar mycket snäll så vi kommer nog få en rolig och framför allt skön helg. Inga bekymmer!



Föressten, kolla in Emmas blogg ;)


Inspiration

Jag gjorde precis ett inlägg på min inspirations-sida. Klicka här för att se det!

Dubstep <3

Sitter och lyssnar på dubstep och låter bilderna tala.




Fuck this!




Flowers




Att man aldrig får sitta ensam vid datorn...


Kan någon ge mig pengar?



Är så sjukt sugen på ett macro-objektiv! Detta är Tokina Objektiv AF 100/2,8 Macro AT-X Pro D som fungerar till Nikon-kameror. Ska man göra ett försök och spara lite pengar eller? :D


Då kör vi!

Vaknade av att jag fick ett sms från min pappa där han skrev "Grattis på namnsdagen!". Blev självklart glad att han kom ihåg, men jääävlar vad sur jag blev att det väckte mig. Klockan är iofs snart halv 1, men jag är så fruktansvärt trött. Jag kan inte riktigt med att lägga mig och sova mer nu när jag väl har vaknat. Jag får nog pimpla kaffe istället.

Idag ska jag hem till mig och packa till Jonsbol. Ser faktiskt fram emot att åka iväg ett tag nu. Hoppas bara att det blir bra väder så man kan bada. Jag har bara badat en gång i år och det känns ju lite skamligt.

Bilden är tagen vid en sjö i Ängabos skogar.

We <3 it.

Tänkte bara tipsa om en sida som har tusentals bilder som jag ofta använder som inspiration. Och en hel del bilder hamnar här på min blogg. Gör ett besök och jag lovar att ni hittar något som passar er :)


Blogkeen

Använder Blogkeen nu istället. Det är dessutom mycket bättre än Bloglovin in my oppinion. Snyggare design och lättare att använda. Plus att jag faktiskt kan hitta min egna blogg, och inte bara den som inte ens existerar längre.

Så, följ mig på Blogkeen istället!

glittertejp -

Tillbaka i trygga hemmet

Idag har jag hunnit hämta bilen hos Simons föräldrars vänner, kört och hämtat Linda och Agnes vid pressbyrån, åkt hem till Linda, gått en promenad med hennes hund, käkat, sett på tv, kollat igenom gamla skolkataloger, hämtat Simons föräldrar och druckit ett glas saft. Givande dag må jag säga!

Nu hade jag tänkt läsa min bok och sen sova. Får väl se om Simon är klar snart. Han städar upp i utbyggnaden efter att hans pappa har rivit lite väggar. Hur man nu kommer på att göra det halv tolv på kvällen?

Tindra på besök, men det börjar bli dags för utgång!

Nu är det snart dags att åka ut till landet för att träffa Linda! Jag vet egentligen inte vad vi ska göra men jag kände för att sminka mig för en gångs skull. Sån är jag! Sminkar mig gör jag väl typ 2 ggr i månaden på sin höjd.

 

Fick precis veta att jag får låna bil idag för övrigt. HÄRLIGT!


Du är svår, men..


Svettas som en gris

Varför blir jag alltid sjukt svettig när jag dammsuger? Det är ju inte direkt jobbigt. Dammsög köket i min morgonrock men höll på att dö, så nu har jag dammsugit resten av huset i trosor och en sleten t-shirt. Och TROTS avsaknad av kläder är jag fortfarande jättevarm och det rinner i pannan på mig! Helvete säger jag bara. Jag blir arg.

Nu har jag i alla fall gjort dagens sysslor här hemma, och det betyder att jag får ta det lugnt, dricka en kopp kaffe och äta en kaka. Well done! Fick brev från skolan förut också där det stog att vi inte ska ha Jimmy som mentor längre. Snacka om att jag blev glad! Jag har kämpat för att slippa honom i stort sett hela läråret, och nu äntligen är han borta! Så himla skönt! Nu längtar jag bara mer till skolan börjar. Fast jag ser inte fram emot att gå upp på morgonen. Det suger rätt hårt. Men jag vill träffa alla mina klasskompisar igen. Jag gillar min klass. Och saknar alla. Nästan alla.

Aja, kaffe och kaka var det.

Fräscha tjejen.


Helvete åt Bloglovin.

Åh, vad sur jag blir! Jag har ju en dålig vana att byta blogg lite då och då, och det har resulterat i att jag har 2 bloggar på bloglovin som inte finns/används och man kan inte hitta den som jag använder nu. Skrev ett argt inlägg till supporten om att jag ville att man skulle kunna följa min nya blogg. Hoppas att dom fixar det nu. Om det löser sig ska jag gladeligen lova att aldrig mer byta blogg, även om jag tröttnar på den!

Men jaja, dags att sova tror jag. Varför vara uppe? Finns ju absolut inget att göra ändå. Godnatt.

Testar att mobilblogga

Jag testar att blogga i mobilen nu. Som sagt ska jag till Jonsbol i helgen och det lär inte finnas interner där. Hoppas att detta fungerar nu då!

{ Edit: Det fungerade ju perfekt! Min helg är räddad :D

Ute på promenad






Och jag har både och.

(älskar att Simons mun ser helt cp ut på denna bilden ^^)


Latheten tar över.

Det som oroade mig är inget att oroa sig över mer! Riktigt skönt att få bort det ur tankarna!

Middagen idag blev pommes frittes med ketchup. Jag orkade verkligen inte ställa mig och göra nån riktig mat! Som tur är så kan jag leva på pommes. Mumsmums! Senare ikväll hade jag tänkt att göra lite popcorn och se på någon bra film. Bara ta det lugnt. Så mycket som jag har oroat mig idag behöver jag skämma bort mig själv lite.

På fredag åker jag till Jonsbol i Värmland och hälsar på Simons farfar! Det kommer bli trevligt och framför allt skönt att få komma bort ett tag. Tråkigt bara att jag fick en tandläkartid (mycket efterlängtad) på måndag som jag måste omboka, eftersom vi åker hem den dagen. Krångel det ska bli med allt! Jag vill bara få min mun undersökt och sen säga åt tandläkarna att jag vill ha mina implantat så fort som möjligt och sen bara göra det. Hur svårt kan det vara?

Nä, nu ska jag fortsätta se på Sky News en stund. Har ni hört om kravallerna i London? Riktigt hemskt.. Blir så ledsen när folk förstör. Speciellt en så vacker stad som London! Tur att man inte är där just nu. Idioter som håller på!


Nyduschad!

Nyduschad och påklädd! Det var några dagar sen jag kände mig såhär fräsch. Har bara gått runt i myskläder hela veckan känns det som, haha!

 

Nu är det i alla fall dags att packa ner datorn en stund. Jag och pojkvännen drar in till Alingsås och sover hos mig inatt. Först ska vi ta en repa inne i Storken (Alingsås shoppingcenter typ..) och jag ska se om det kanske finns något kul i nån affär. Galet shoppingsugen är jag!

 

Aja, jag får inte missa bussen. Bye!


Längtar tillbaka


Holes in happiness

Åh, jag har nog aldrig varit så här nervös i hela mitt liv. Jag hoppas verkligen att allt löser sig, annars går jag under!


.


Majsans dagliga runda på toalettsitsen







Störda kattjävel <3

Tiden står still

Jag, Simon och Agnes slängde ihop lite ugnsbakad lax och ris, sen gick jag och Simon och sov en timme. Det jobbiga med allt är att det inte alls känns som att tiden har gått. Möjligtvis känns det som att vi har fördrivit en kvart. Den här dagen går verkligen långsamt!

Vi var på Gina Tricot och kollade, men jag hittade ingenting. Sen upptäckte vi att bensinen i stort sett var slut så jag var tvungen att tanka en gång till. Verkligen inte vad jag hade planerat! Men det är som det är. Får skylla mig själv en del faktiskt. Det är bara det att bensin är så sjukt dyrt! Kan det inte vara billigare? Då hade jag gärna tankat. Mycket och ofta.

Istället för att förpesta bloggen med meningslösa inlägg ska jag se på Queer as Folk. Eller läsa min bok. Jag läser en bok som heter Hundraåringen just nu. Sjukt rolig bok som alla borde läsa! Handlar om en hundraårig gubbe som rymmer från sitt ålderdomshem.

Uttråkad...



Kan det inte bara bli lite bättre väder nu? Jag vill ut och bada, sola och bara ha det trevligt. Istället blåser det och är allmänt jävligt ute. Men det här är ju Sverige, och här har man bara sommar i 2 veckor :)

Vi har i alla fall städat klart nästan allt nu. Och vi åkte in till Östadkulles lanthandel och köpte bröd. Det blev lite krisigt där med frukosten, och Agnes betalar mer än gärna! Jag har väl egentligen ingen lust att sitta här ute i Bergstena idag och bara vänta på att resten av familjen Adrell ska komma hem, men jag har inget val. Ville ju egentligen åka till Gina Tricot idag och kolla, eftersom jag fick ett presentkort där av Jerry. Alltid härligt att slippa betala för sina kläder! :D

Uppe med tuppen.


(bilden är egentligen bara random, men den borde ligga uppe för den är så vacker!)

Som jag skrev igår så brukar jag gå upp vid 1-2 nu för tiden. Inte idag. Jag ställde klockan på 12, men vaknade innan. Så jag har legat i ungefär en timma och tittat på min sovande pojkvän.

Katterna är redan matade och snart är det dags för dammsugning, mata höns och hämta kläder i källaren. Mycket att göra nu när Simons familj kommer hem! Fast jag tycker å andra sidan att det är ganska mysigt när man städar tillsammans. Det händer inte särskilt ofta hemma hos mig så det kan vara därför jag gillar att göra det här ute på landet. Mina föräldrar reser ju aldrig bort eller så. Jag vet inte riktit varför, men jag har en känsla av att dom inte vågar lämna mig och min bror ensamma. Men allvarligt, vad tror dom ska hända?

Aja, det är dags för frukost nu. Som kommer bli typ.. sten? Våran mat har tagit slut. Har för övrigt laddat ner en kaloriräknare till min telefon så jag bättre ska få koll på vad jag egenligen äter. Jag tror inte att jag äter så mycket som jag borde (2000kcal/dag).

Tillbaka igen!

Slut på ursäkter, jag har bara helt enkelt inte orkat blogga på ett tag. Så nu när jag har lust igen så fick det bli som vanligt; jag tog bort min förra blogg och gjorde en ny. Typiskt mig. Jag lovar att jag ska FÖRSÖKA hålla fast vid denna, men jag kan inte lova något.

 

I vilket fall så har Simons föräldrar varit borta i norrland i en vecka nu. Imorgon kommer dom hem och jag, Simon och Agnes har städat här hemma i panik. När det inte är några vuxna i närheten har det en tendens att bli ganska stökigt. Klockan är 00:47 när jag skriver det här och jag borde väl egentligen sova, men jag har helt vänt på dygnet. Jag är uppe till 3, sover till 1-2. Inte min stil egentligen, men det beror nog på att jag är så sjukt trött på att ha sommarlov.

 

Är det bara jag som tröttnar? Jag vill tillbaka till skolan och komma in i rutinerna igen. Jag vill inte sova hela dagarna för att sedan göra i stort sett ingenting. Sån har jag alltid varit. Det går bra att vara ledig den första månaden, sen tröttnar jag. Tur att det inte är så långt kvar tills skolan börjar då i alla fall.

 

Nä, nu när jag ändå tänker på det så ska jag nog försöka sova en stund. Och ställa larmet. Måste verkligen vända tillbaka dygnet nu. Hörs imorgon!