Dagarna går men jag står still

Hela sommaren har gått. Vad har jag gjort? Ingenting. Okej, jag var i Italien, men det var 10 dagar av en hel sommar. Sen har jag inte gjort något. Jag har legat hemma i soffan. Läst böcker. Klappat på min katt. Ibland har några vänner kommit hit och druckit kaffe med mig. Jag har festat kanske 2 gånger på sin höjd. 
 
Det är rätt deprimerande faktiskt. Att inte göra någonting. Men vad ska man ens göra då? Alla mina vänner aningen jobbar eller har börjat skolan nu. Snart börjar jag också skolan. Förhoppningsvis kommer min tillvaro få nån slags mening då.

Jag är inte rasist, men...

Åh vad arg jag blir! Jag fattar inte hur dumma människor i vårat avlånga land är! Man vill inte betala nån skatt, men samtidigt vill man få allt (sjukvård etc) gratis. När det kostar att leva är det invandrarnas fel. Inte finnarna, nörrmännen och danskarnas fel dock. Det är bara färgade invandrare som kommer och tar våra pengar och jobb och ser till att vi måste betala själva när vi går till tandläkaren.
 
Hur ignorant kan man vara?! Är så jävla trött på "Jag är inte rasist, men.."-snacket. STÅ FÖR DEN DU ÄR ISTÄLLET! Det är synd bara att alla som tycker så är vidriga svin som vi borde skicka ut ur Sverige istället för invandrarna. Ni tillför inget bra ändå. Personligen är jag FÖR mångkultur och EMOT all bullshit som ni äckelsverigedemokrater kastar ur er!
 
#förbannadtjej

Mått dåligt osv

Nämen tjenare! Jag är sämst på att blogga, jag vet, men så får det faktiskt vara. Har mått ganska dåligt det senaste och har liksom inte velat skriva massa klagoinlägg om hur sur jag är på att jag har epilepsi och hur ledsen jag är över att jag måste gå och vara rädd varje dag för att få ett anfall.
 
Okej, nu var det sagt ändå. Men till det positiva just nu; 8 DAGAR TILL APPLAUSE! För den som inte vet så är det Lady Gagas nya singel. Det innebär också att det är mindre än 100 dagar tills albumet ARTPOP kommer ut. Som jag har väntat!!!
 
Så nu springer jag omkring här hemma och sjunger "Don't be a drag, just be a queen", och jag har spelat sönder "Marry the night" för att nu ska jag fan gifta mig med mitt mörker och sluta må dåligt. 

Pöss på er