London calling (again)

Sitter och kollar på flyg/hotell till London. Jag och Simon ska ju som sagt åka dit och se Gaga i oktober och vi vill boka så snart som möjligt. Har hittat ett hotell som jag är sugen på så jag får väl hoppas att Simon går med på det också haha!
 
Det känns lite som att åka hem när jag åker till London, faktiskt. Jag hoppas att jag en dag kommer bo där i nån fin liten lägenhet med vattenledningarna på utsidan så vattnet fryser på vintrarna. 

Baby, be the class clown, I'll be the beauty queen in tears


Uppdatering; vad som har hänt det senaste

Ok, har inte skrivit här på ett tag så tänkte uppdatera er på vad som händer i mitt liv just nu. Jag har börjat på min mattekurs vilket är SKITJOBBIGT för matte är verkligen inte min grej. Sitter och pluggar att räkna i baser och läser om procedurell vs. konceptuell undervisning och blablabla. Har därför inte särskilt mycket tid och ork att göra annat; till exempel blogga.
 
Dock har jag ett ljus i livet just nu. Eller två, om man ska vara exakt. Lyckades få biljetter till Lady Gaga i både Stockholm och London, vilket betyder att jag först får se henne den 30 September i Sverige och sen den 23 Oktober i England. I England har vi dessutom VIP-biljetter vilket gör att vi får komma in på arenan tidigare än alla andra = bättre platser.
 
Har lagt ut så sjukt mycket pengar på detta att jag bara vill gråta, även om jag kommer få tillbaka det mesta. Men det är SÅ värt det! Kan inte fatta att jag ska få se henne TVÅ GÅNGER I ÅR!!! I ÅR ALLTSÅ!!!!! Waaaaaaah :D