Rawbite

Har beställt en låda rawbites. Tänkte testa nu efter att ha blivit tipsad om det flera gånger. Perfekt för mig som är dålig på att äta regelbundet. Med en sån här i väskan behöver jag inte oroa mig för plötsliga blodsockerfall! 




Äntligen!

Hade förbeställt Elle Magazine från Press-Stop men den kom ju aldrig?! Och deras kundtjänst svarade mig först efter 4 dagar, och skrev att "tidningen hade visst fastnat hos oss". Nu har jag ÄNTLIGEN fått den, men man kan ju tycka att dom åtminstone skulle kunnat skicka med ett ursäkta, men nädå!


Nu ska jag gotta mig i soffan, läsa min tidning och om en stund se livestreamen från Berlin när Gaga framför låten Gypsy för första gången!

Måste bara dela med mig

Gjorde en grymt god limesås till middagen idag. Superenkelt, gott och billigt. Passar även till fisk. Tänkte ni kan få receptet!

4 portioner
2dl créme fraiche
Rivet skal från 1 lime
Saft från 1 lime
1 vitlöksklyfta
Salt och peppar




My baby booo kommer hit

 
Min babe Emelina kommer också hit lite senare. Saknar henne varje stund vi inte är tillsammans typ haha för vi har så roligt ihop. Min bror har verkligen gjort ett kap! (Det är Johns flickvän för er som undrar)

Innan hon kommer ska jag gå och handla med Tony. Så jävla tråkigt att handla, men det måste göras det också. 
 

Pluggfri onsdag

Vaknade nyss efter en riktigt god natts sömn. Har drömt mycket, men känner mig ändå utvilad. Så skönt! Ingen skola idag som ni säkert förstår, och jag ska dissa plugget helt och hållet idag. Jag ska inte läsa ett enda jävla ord i läroplanen eller nån annan av de böckerna vi läser just nu. Jag ska njuta av min dag, se på PLL och Ravenswood, och sen ska jag träffa Jerry och Tony idag igen. 
 
 
 

Halloween

Jag tänkte först dissa Halloween. Inga roliga fester jag ville gå på och vill spara pengar till Berlin istället. Men idag fick jag, Jerry och Tony den brilljanta idén att annordna en egen Halloweenfest! Så nu har jag beställt lite grejer till min outfit. Och till Simon. Jag ska klä ut mig till Lady "Pokerface" Gaga och Simon ska klä ut sig till bacon. Haha, detta kommer bli superkul! Har inte klätt ut mig på flera år!
 
Detta köpte jag från nelly.com och är en del av outfiten:
 
 

Mosig i mitt korvhuvud

Vaknade med världens migrän imorse. När jag inte trodde det kunde bli värre så insåg jag att det inte fanns några värktabletter kvar. Great! Nu mår jag bättre, men missade min föreläsning och är helt mosig i huvudet. Försöker fokusera på min uppgift som ska vara inlämnad imorgon. TUR att jag skrev klart den igår och att det bara är finslip som gäller nu. Hade aldrig klarat av att skriva en bra uppgift när jag mår såhär, blä..
 
Fick hem lite bilder idag som jag har framkallat åt min mammas moster från studenten. När jag såg bilderna blev jag ledsen. Även om studenten var en av de bästa dagarna i mitt liv så kan jag inte låta bli att tänka på Daniel som knappt en månad efter studenten tog livet av sig. Vår champagnefrukost var hemma hos honom. Var det hans sätt att säga hejdå? Usch, det är jobbigt allt det här. Har liksom inte fattat att han är borta än.
 
 
 
Lite gladare tankar nu då! På fredag åker vi till Jonsbol för att delta under familjen Adrells årliga alla helgona-middag. Ser faktiskt fram emot det jättemycket! Det ska bli skönt att få fly vardagen lite, äta god mat och träffa min andra familj. 

GODKÄND

Okej, har varit asnervös, men nu står det klart: Jag blev godkänd på min första tenta! Fan vad skönt! Jag vet inte riktigt hur jag ska fira den här segern än men snart kommer Tony hit och ser på Witches of East End med mig så det är ju alltid en start! Alltså ni fattar inte hur glad jag är shiiiit
 
Dessutom släpptes Do What You Want med Lady Gaga och R. Kelly idag och den är den bästa låten jag hört på länge. Lyssna!

Så sjukt mycket plugg just nu

Okej vet inte ens hur jag ska lyckas ta mig igenom all litteratur inför tentan om två veckor. Dessutom vet jag inte än om jag fick godkänt på förra tentan, så jag är nervös över det också. Fuckfuckfuck! Nä men idag satt jag en stund med några klasskompisar och tog mig igenom några artiklar i alla fall. Det vi håller på med är inte svårt, men det är mycket information att komma ihåg. 
 
Har två föreläsningar imorgon, sen ska jag hem till min mammas moster och äta lunch. Hon lagar fruktansvärt god mat så det ska nog få mig på lite bättre humör!

Fira med Navid

Igår var en väldigt speciell dag. Jag och Simon firade våran treårsdag tillsammans och vi lovade varandra MINST tre år till. Kan fortfarande inte fatta vilken fantastisk fästman jag har. Stöttar mig genom allt, får mig att skratta och älskar mig till döds. Det är skönt att vara älskad. Och jag älskar honom precis lika mycket tillbaka!

Vi firade genom att gå på konsert med Navid Modiri och Gudarna på musikens hus i Göteborg. Trots att jag var och fortfarande är förkyld så är jag glad att vi gick! Grym spelning! Navid får mig alltid att må bra och det var skönt att få släppa alla måsten och bara dansa. Lyssnar ni på Navid?






Testar ny foundation

Okej, ni som känner mig vet att jag inte har smink särskilt ofta, och speciellt inte foundation. Anledningen till det är att jag inte har hittat någon som passar min hudtyp. Alla jag har testat ser onaturliga ut och min hud blir alldeles äcklig. Hellre utan i så fall! Men nu har jag fått tips om Body Shops extra virgin minerals foundation flera gånger så jag bestämde mig för att gå till Body Shop och prata med nån som jobbade där.
 
Sagt och gjort, jag gick dit, och tjejen i butiken var väldigt hjälpsam. Hon hjälpte mig hitta rätt nyans, la på i ansiktet för att visa hur det såg ut och visade mig olika appliceringstekniker. Kan det vara så att jag äntligen har hittat rätt? Hittills är jag nöjd i alla fall. Den jämnar ut fint, känns inte tung och täpper inte igen porerna. Perfekt!
 
 
 

Tävling hos Candie

 
Jag är med och tävlar om ett presentkort på Sheinside hos Candie. För att komma till tävlingen, klicka på bilden. 

Får inte bli sjuk nu

Idag ligger jag och Sipri här hemma och snorar. Jag vaknade med migrän och kunde inte ta mig till skolan, och nu är jag förkyld också. JAG HAR INTE TID! Ska på konsert ikväll ju (Navid Modiri och Gudarna) och det vägrar jag att missa. Och på helgen vill man ju inte vara sjuk! Speciellt inte när man ska förbereda sig inför ett seminarium på måndag. Föreläsningar kan jag missa men inte seminariumen. Ska dricka massa te, kolla på tv och eventuellt baka negerbollar till mig själv.

Pluggpluggplugg

 
Sitter just nu med en kaffekopp i handen, en katt i knät och en avhandling om skolpolitik framför mig. Det är intensivt nu i skolan, men det är roligt! Idag hade vi en muntlig presentation av olika skolsituationer, och så skulle vi berätta hur man som lärare ska agera enligt lag. Det var spännande och inte alls så dramatiskt som vissa trodde. Nu jobbar jag på en skriftlig uppgift som ska vara inne på söndag, och den är skitsvår. Själva innehållet är inte svårt, men jag ska få plats med allt på ett A4, och jag har ingen aning om hur jag ska lyckas. Dessutom ska det vara 1,5 radavstånd. VARFÖR GÖR DOM SÅHÄR MOT OSS???!
 
Förutom plugget så ringde jag till min mormors syster idag. ÄNTLIGEN! Har inte hört av mig till henne på hela sommaren och har haft lite dåligt samvete över det, så det var skönt att prata. Ska hälsa på henne på fredag nästa vecka så det blir trevligt!
 

Olika former av lycka

Har precis haft en härligt yogapass här hemma för mig själv. Det är helt otroligt hur bra det känns i kroppen! Är helt frälst! Ska testa lite senare ikväll ett nedvarvningspass, och förhoppningsvis kan jag få bukt med mina sömnproblem. Kan verkligen inte sova på nätterna...
 
Förutom träningslycka så uppstog en annan lycka igår. Omslaget till ARTPOP har kommit och det är det snyggaste jävla omslaget till en skiva jag nånsin sett förut! Älskar det! Var väldigt tveksam till omslaget till Applause, men detta är helt otroligt. Gaga har gjort det igen! Dessutom la hon ut på Facebook igår att skivan skulle innehålla Applause och Gypsy. Alltså såhär skrev hon: "ARTPOP, featuring "Applause" and "Gypsy", availible on 11.11.13". Hon tog senare bort det. Undra varför. Betyder det att Gypsy blir nästa singel? Jag hoppas verkligen det :o
 
 

Yoga för alla

 
 
Har hittat en jättebra sida där det finns yogapass online på svenska! Jag har ju inte direkt nån bra teknik och är nybörjare på det här, så för mig är det skönt att kunna öva hemma utan massa press på att man ska vara så duktig som alla andra. Yoga är något som jag ganska nyligen har upptäckt då jag varit skeptisk innan, men det är SÅ SKÖNT och jag kommer nog aldrig sluta nu när jag har börjat!
 
Om ni är sugna på att prova så rekommenderar jag verkligen den här sidan!

Kanelbullens dag

Idag har varit en bra dag. Sovmorgon till kl 9. Kom hem tidigt. Eftersom det är kanelbullens dag tänkte jag köpa varsin bulle till mig och Simon, men sen fick jag nåt jävla ryck och fick för mig att baka egna. Så jag har för första gången i mitt liv bakat kanelbullar. Det blev supergott! Estetiskt sätt kanske dom inte blev så bra, men skit samma! Nu ska jag gå och lägga mig trots att det är tidigt. Känner mig lite krasslig faktiskt. Hoppas att jag inte håller på att bli sjuk! 
 
 

Middagsmys med Emelie och Natta



Har ätit god mat, druckit min öl och sen avrundat med en kopp varm choklad efter en liten promenad i höstkylan. Perfekt sätt att fira att tentan är över!




Tenta

Okej, nu är jag färdig. Gick upp kl 8 imorse och började skriva och nu är det bara skicka in som är kvar. Första tentan nånsin.

Är i alla fall nöjd och nu väntar jag på att mina classmates ska bli klara. Vi ska eventuellt fira med en bira sen.