Äntligen är dagen kommen!


Jag slängde ihop en gif snabbt och den blev genast en stor succé på tumblr. Hittade den också på en av mina favoritbloggar. Woho! Men huvudsaken är att det är A-Day idag! Dagen jag har väntat på i en evighet! För er som inte vet, så kommer -A i tv-serien Pretty Little Liars avslöjas idag. FAN VAD JAG LÄNGTAR! Jag kan ju inte se förän imorgon eftersom det sänds i USA inatt.. Tumblr-förbud imorgon då så jag inte blir spoilad!

Lever jag?

Känns som att jag gör allt automatiskt. Jag vaknar, äter, går till skolan, åker hem, äter och sover. Sen är det samma visa igen. Känns inte riktigt som att jag lever längre. Hrm.. Det är en konstig känsla det här. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det. För jag mår varken bra eller dåligt. Jag bara är.

Det kan väl säkert vara att jag är skoltrött som fan och att jag helst av allt bara vill åka utomlands just nu. Det hade varit så skönt att bara få vila upp sig en vecka på en stand nånstans i medelhavet. Om någon vill köpa mig en resa så tackar jag till tusen! Förhoppningsvis kommer jag att göra en sån resa år 2012, men det är lång tid kvar. Det blir i så fall inte fören till hösten. Men det kommer nog gå snabbt. Om jag börjar leva lite snart igen!

Zebra


Muffinsbak

Denna helgen har varit en sån där fetto-helg. Igår vad Marcus, Pontus, Celina, Sebbe och Linda hemma hos Simon på filmkväll. Vi bjöd på hembakad pizza, glass med chokladsås och chips. Självklart drack vi sockerdricka och lime-läsk till! Idag kör jag och Simon på en gammal favorit och har bakat kladdkaksmuffins. MMMMUMS! Vi har även kvar en påse chips från igår. Kvällen är gjord!

Big Brother står på schemat ikväll. Hoppas att Sipan åker ut!
Rädsla för samhället som det är nu

Jag är så himla orolig för många människor i min närhet. Jag tycker det är jobbigt när man tänjer på gränserna när det gäller saker som är rent ut sagt farliga. Ett exempel är droger. Och det värsta är när folk inte förstår vad riskerna är.

Jag är orolig för att mina nära ska hamna i missbruk. Inte bara gällande droger, utan även andra självskadebeteenden. Jag har ju suttit där själv liksom, och vet vilken plåga det är att ta sig ur det. Kan inte världen vara som den var när man var liten? Ens största problem var när man ramlade med cykeln eller när ens vänner inte ville leka.

Känns som att det blir värre ju äldre jag blir. Nästan värre för varje dag som går. Och jag är rädd för slutresultatet.

Effektiv när jag är arg

Jag är klar med nästan allt till Sagoboken nu. Har suttit här hemma och stressat ihjäl för att få klart allting! Och allt funkar fortfarande inte. Min sagobok är groteskt ful och jag skäms. Men jag är ingen konstnär och så är det bara. Kan visa en bild från boken i alla fall! Har jobbat som satan nu när jag är arg. En positiv sak med min ilska, haha!Blev ju en aning drogad igår av en värktablett som visade sig vara mofin. Never take pills from strangers! Nä, men fick den av en klasskompis. Hon menade bara väl. Men hög blev jag. Lite pinsamt att inte kunna gå rakt klockan halv 12 på förmiddagen. Hehehe...

Nu ska jag dricka några koppar kaffe, fortsätta försöka få allt att funka och sen ska jag eventuellt träffa Tove. Trevligt, trevligt.


Tidig morgon


Ja, här sitter jag helt ensam i skolan. Med en kaffe och plugg inför dagens prov i naturkunskap. Vi börjar om en halvtimme och jag har redan varit här i 20 minuter. Effektiv jag är idag! Nä, men jag var ju tvungen att åka astidigt från Simon imorse. Kl 6 gick bussen. Så det är väl därför jag är här. Men jag behövde plugga lite också.

Har ju haft ett mindre uppehåll härifrån som ni säkert har märkt. Plugget och mina serier ligger bakom. Hahaha, jag har svårt att leva ett liv utanför datorn/skolan/serierna. Därför fick jag välja bort bloggen ett tag!

Igår fick jag med Simon på Body Pump. Det var svinkul! Men nu har man träningsvärk. I alla fall jag. I benen. Trapporna i skolan kommer inte bli kul idag.. Men jag hoppas att det inte var sista gången Simon följde med. Tycker att han ska börja träna med mig!

Men aja, nogpratat för nu. Jag måste som sagt plugga. HADET!

Party i Karlskrona!

 

 

 

(Inte mina bilder)