Kan det inte bli sommar igen så jag får använda mina dungarees?


"Du behöver inte banta"

Nej, jag vet att jag inte behöver banta. Det gör jag inte heller. Varför skulle jag göra det? Jag ligger på en bra vikt, och skulle till och med kunna gå upp några kilon utan att det skulle göra någon skillnad. Jag äter nyttigt. Försöker bli av med mitt sockerberoende. Att vara hälsosam och att banta är två VÄLDIGT olika saker!
 
"Varför tränar du? Du behöver ju inte gå ner i vikt!"
Nej, jag behöver inte gå ner i vikt. Det är inte mitt mål heller. Jag tränar för att det får mig att må bra, och jag tränar för at forma min kropp. Jag vill ha tonade armar, en fast rumpa och magmuskler. Det får jag inte om jag ligger hemma i soffan hela dagarna.
 
Folk har så himla konstiga tankar kring mat och träning. Blir nästan förbannad varenda gång jag får såna kommentarer. Bara för att man inte äter godis, chips, skräpmat etc. varje dag så bantar man inte. Bara för att man tränar betyder det inte att man är ute efter att gå ner i vikt. Önskar att folk kunde lära sig det nån gång.

Polen om en vecka

Okej, det är bara en vecka kvar till Polen. Ser fram emot det som bara den! Men min skola är ju aningen speciell alltså. Kommer hem typ 23:30 på lördagen nästa vecka, söndagen lär jag vara helt slut och på måndagen är det två prov. Och på tisdagen är det ett prov. Vad i helvete? Det har varit lugnt i skolan fram till nu då man helt plötsligt ska ha ALLA prov samtidigt! Dessutom ska jag skriva en novell och en krönika tills den 15 mars, och jag satsar på MVG så jag behöver lägga MYYYCKET tid på det. Och den 6 april är det högskoleprovet så måste plugga till det också. AHDHGVSGHABJD JAG ORKAR INTE!

Veterinären

Sitter i soffan, orolig som bara den, och väntar på att få hämta lilla Sipri på djursjukhuset. Hon har kastrerats idag och jag har inte hört nåt från veterinären, så det bådar ju gott i alla fall. Hon var lite osäker på att operera eftersom Sipri har hosta och är snuvig, men det har hon haft sen hon var liten, så jag övertalade henne och försäkrade henne om att jag var beredd att ta den risken. Dock blir det ingen besiktning idag utan vi ska se om hon slutar snora. För dom måste anmärka på såna saker, och då kanske vi inte får försäkra henne.
 
Wellwell, har lovat min kissemiss tonfisk imorgon när hon mår bättre. Ikväll ska hon bli behandlad som en prinsessa. Det är sjukt ändå hur mycket ett djur betyder för en!

Snuviga sambos

Min prinsesskatt och min prins har blivit snuviga. Inte roligt! Är dock mest orolig över katten, så henne håller jag stenkoll på just nu utifall att det skulle vara kattsnuva. För att muntra upp henne köpte vi en leksaksmus till henne, men den tyckte hon inte var rolig. Typiskt. Men det var en fin tanke i alla fall!
 
Jag själv har ont i armarna och rumpan. Träningsvärk efter yogan. Men imorgon kör jag igen! Måste hålla igång träningen ordentligt nu så jag nåt mina mål. Jag är trött på att ge upp, så denna gången då jävlar! Menmen. Nu ska jag göra fruktsallad som ska ätas till mello ikväll. Istället för lördagsgodis har vi laddat med frukt och vaniljkesella. Kan det bli bättre? Skulle inte tro det! Det är banne mig godare än godis till och med!

Sportlovsmys

Sitter nyduschad i min morgonrock med lilla Sipri bakom mig snarkandes. Är rätt nöjd med tillvaron faktiskt!
 

Tillökning i familjen

Idag var vi och hämtade vår kattflicka Sipri :D hon är superfin, och börjar bli trött efter att ha utforskat lägenheten. Hon verkar trivas i alla fall :)

 


Orkar inte skolan mer

Snälla låt denna terminen gå lite snabbare så jag kan ta studenten nån jävla gång då!
 
Dricker det svarta guldet och pluggar ännu mer efter skoltid. Jag ÄLSKAR att gå på gymnasiet!
 
Okej, så idag har det varit en aslång dag verkligen. Ska vara glad att jag fick lite sovmorgon i alla fall. på virtuella gjorde vi som vanligt ingenting egentligen, men jag borde börja på mitt slutprojekt i den kursen. Vet vad jag ska göra så det blir nog bra. På religionen fick vi en skriftlig uppgift om näthat, och det är roligt att skriva om men det blir intensivt! Satt och skrev non stop i över 1 timme och efter det var man ju gött mosig i huvudet. Som om Ulrika visste vad vi hade jobbat hårt så satte hon på fortsättningen på Snapphanar. Man somnade ju inte alls nä... (Kursen var historia).
 
Sista lektionen dock, den var nog värst. Engelska. Jag vet inte om jag har nämnt det förut, men det har jag troligen gjort; jag har så SJUKT hårt i engelskan nu! Jag suger verkligen, trots att jag kämpar :( Idag fick vi tillbaka våra uppsatser som vi skrev för ett tag sedan. Den uppsatsen jobbade jag med hur länge som helst. Jag slet, korrekturläste, lät andra läsa, rättade, skrev om och höll på. Jag verkligen KÄMPADE för att bevisa för mig själv att jag skulle klara ett VG om jag bara la i en extra växel. Vad fick jag för betyg då? G+. Jag hade inte tillräckligt med varierat språk tydligen. Nåt om att jag använde samma ord för mycket. TACK. SÅ. JÄVLA. MYCKET.
 
Nä, usch. Förbannad, ledsen och utan hopp. Jag får väl bara gilla läget, men det svider när man verkligen har kämpat för något.
 
HA DET!

Ny telefon och träffa missekissen.

Ledig onsdag. Skönt! Mår bättre än igår också, vilket är skönt. Just nu slötittar jag på tv och väntar på att klockan ska bli 4. Då ska jag möta upp min pappa för att gå till Telia. Förnya abonnemang och byta telefon ska jag göra! iPhone 5 blir det denna gången, och ett billigare abonnemang så man har råd.
 
Efter telefonbytet ska jag och Simon hem till den andra Simon (K) för att träffa våran blivande kattflicka. Simon K kan inte ta med henne när han flyttar för det är en husdjursfri lägenhet. Därför har jag och Simon bestämt oss för att adoptera den här godingen, Sipri som hon heter, så hon slipper att bli avlivad eller bli adopterad av nån främling som Simon K inte känner.
 
 

Goals to achieve

Kortsiktigt:
Gå 7 mil sammanlagt innan den 28 februari
Springa 5km obehindrat
Äta mer grönsaker och frukt
 
Långsiktigt:
Vara den snyggaste tjejen på studenten
Bli fit
Bli av med sockerberoendet
 
Hur?
Springa 2ggr/vecka
Styrketräna 2ggr/vecka
Promenera 2ggr/vecka
Äta godis på helger
Dricka sockerfri läsk
 
NU JÄVLAR HÄNDER DET!
 

Sååå trött på min telefon nu

iPhone 3GS
Vad fan är det för skämt? Den har typ 1mp kamera, den är ful och den klarar inte av senaste uppdateringen för då dör den. Vilken tur att jag kommer slippa den från och med onsdag.
 
Hejdå iPhone 3GS, må du vila i frid. Hej iPhone 5.