London calling

Jahopp, då sitter jag här hemma och fixar det sista inför resan. Om några timmar beger jag mig mot Göteborg, där jag ska spendera mina sista timmar i Sverige. Planet lyfter 07:15 imorgon som sagt. Ser inte fram emot att gå upp mitt i natten, men ändå!
 
Hejdå kompisar!
 

Nu händer det grejer!

Fick ett sånt där ryck som bara jag får och började göra om i bloggen. Just nu; inte direkt så som jag tänkte mig. Men det får duga tills jag kommer hem från London. Planet lyfter kl 07:15 från Landvetter på onsdag, och jag kommer hem igen på måndag.
 
 
Jag och min klass i nian vid Picadilly Circus. Första gången jag var i London (2010)
 

Yollibox

Har legat hemma sjuk idag, och efter jobbet kom min älskade fästman hem med en Yollibox till mig! Första gången jag testade det, och den var supergod! Det är alltså fryst yoghurt. Mycket nyttigare (och godare) än vanlig glass! Ser fram emot att smaka på de andra smakerna; choklad, mango och naturell. Ny favorit!
 
Näringsvärden per 100ml:
Kalorier: 86
Protein: 2,5g
Kolhydrater: 20,9g
Fett: 0,7g
 
Kalorier per paket: 516
 
 

Nåt konstigt hände...

Jag vet inte om någon märkte det, men designen såg helknasig ut. Menyn hamnade fel och inläggen började dyka upp utanför inläggsrutan. Det visade sig bero på Polen-inlägget. Hur det gick till vet jag inte, men allt löste sig när jag raderade det inlägget. Ska lägga upp bilder från Polen igen men det gör jag inte idag.

Produktfoto

 
Detta är en uppgift vi fick i Fotografisk bild B. Personligen tycker jag bäst om den med svart bakgrund.