Min reaktion på senaste avsnittet av Pretty Little Liars

 
 

STOCKHOOOLM

 
Imorgon åker jag till Stockholm med Simon och det kommer bli BÄST!
Lady Gaga på fredag, sen shopping och gött liv hela helgen. Kan inte fatta att vi firar ett år som förlovade på lördag?! Shit vad tiden går fort!
 
Tänker vara lite töntig osv men Simon är den finaste killen på hela jorden. Min prins! Är så himla glad att jag har hittat honom. Ett år som förlovade, snart 2 år ihop. Förhoppningevis ska det bli MÅNGA FLER år!

Ville bara säga hej!

Jag lever, går i skolan och är opepp på livet för det mesta. Men på fredag är det Lady Gaga och då jävlar!
Puss till er som går in här varje dag trots att jag knappt skriver!
 

Mitt nya schema.

 
Jo, men här är då mitt personliga schema. Enda felen är att jag varken har engelskastuga eller mattestuga. Det innebär att jag har en fyra timmar lång håltimma på tisdagar. Den är inte nådig! Annars är jag väl hyffsat nöjd med schemat. Torsdagens håltimma kunde man skippat, och fredagens lektioner hade kunnat ligga på morgonen instället. Men jaja, det är väl bara att gilla läget!
 
Jag slutar i alla fall 12:55 på måndag, 15:00 på tisdag, 10:55 på onsdag, 16:35 på torsdag och 16:45 på fredag. Det kommer bli en lååång höst!

Jobb, jobb, jobb.

 
Hej allihopa! Nu har det ekat tomt här ett tag till, men det är främst för att jag jobbar nu. Jobbar för er som inte vet på avdelning 9 på sjukhuset i Alingsås. Där får jag diska, dela ut mat till patienterna osv. Inte så himla roligt, och det är ganska mycket dötid. Det enda jag tänker på är att det är pengar och hade det inte varit bra betalt så hade jag nog gråtit om kvällarna, haha! Nej, men jag ska inte klaga. Är trots allt glad att jag fick jobbet och pengarna kommer gå till Kreta-resan i september :)