Nationella prov och arbetsintervju

Hej kära bloggen! Det var ett tag sen!

Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om min hektiska dag. Först åkte jag till skolan och gjorde nationella i svenska B. Vi hade skriftliga idag och jag skrev en debattartikel om att ungdomar är lata och bortskämda. Det var väl.. okej. När jag var klar med det åkte jag hem och sov. Väldigt intressant må jag säga.

Sen åkte jag i alla fall iväg för en arbetsintervju på Alingsås lasarett om sommarjobb. Det gick jättebra och nästa vecka får jag reda på om jag får jobbet eller inte. Jag hoppas jag får det i alla fall! Annars kan det bli krisigt under sommarlovet, men det blir väl säkert bra.

På tal om sommarlov så insåg jag att det här är mitt sista sommarlov. Sen blir jag arbetslös. Vilken deprimerande tanke xD

Tumblr

Det är lite stopp i min kreativitet och inspiration just nu. Den årliga vår-depressionen har väl kommit igång. Håller mest till på tumblr nu, om ni undrar. Kommer självklart komma tillbaka hit men gör det när inspirationen är tillbaka. Jag vill inte spamma tråkiga inlägg om min vardag i stil med; "idag har jag ätit detta, sen träffade jag den personen, sen gjorde vi det, sen duschade jag."

Kolla gärna in min tumblr :)

http://glitterfazhion.tumblr.com

Blommor och sånt


En helg i Bergstena

 

 

Jag och Simon har spenderat helgen på landet med hans familj, och våran vän Linda. Här är några oredigerade bilder! Jag har fått testa Malvas objektiv, jag har återupptäckt min blixt och jag har panikat lite över att min kamerasladd är borta. Vart kom inspirationen ifrån? Någon som vet?