Snart får man en ny träningskompis!

Som ni vet har jag ju börjat träna på sportlife. Och på tisdag ska jag få en ny träningkompis; Jerry! :D Skitroligt tycker jag! Även om jag inte har några problem med att träna ensam så blir det alltid roligare om man gör det med någon kompis. Så jag och Jerry drar ett pass på tisdag för första gången tillsammans och sen ska vi köra hårt ända till beach 2012 ;D Haha!

Idag drar jag ner till gymmet också och drar ett pass CXWorx och efter det ett pass Indoor Walking. Känner mig jävligt hurtig nu alltså! Haha.

Bloggtorka till tusen

Nu har det väl gått sådär 100 år sedan jag bloggade senast. Jag ska inte komma med massa förklaringar. Jag har helt enkelt inte orkat eller haft lust, punkt. Men jag hade tänkt att försöka få igång det igen i alla fall. Nu har jag ju höstlov och imorgon tänkte jag skriva en lista på vad jag kan blogga om. Behöver lite inspiration just nu så att ni inte behöver läsa bara en massa meningslösa inlägg om vad jag gör på dagarna. Jag förstår att det blir tjatigt efter ett tag och jag tycker inte ens att det är roligt att skriva dom där inläggen.

Just nu sitter jag och tittar på Idol tillsammans med familjen Adrell. Trevligt, trevligt. Snart är det dags för Skavlan. Känner mig ganska vuxen som tittar på det! Men vänta, just det! Jag är ju vuxen! På papper i alla fall... (kan ju säga att jag fortfarande är ett litet barn i hjärnan).

Aja, skriver imorgon. Eller i övermorgon. Eller någon annan dag. Vi får se helt enkelt!

Okej, nu får det räcka!

Det är dags att komma ut ur pluggandet nu och börja blogga igen. Jag känner det. Jag har bara fått mig nån knäpp i huvudet nu när det blir höst. Jag är väl ganska känd för att få höst/vinter-depressioner och då pluggar jag tills jag somnar av utmattning. Ungefär.

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt faktiskt. Hemma hos Simon då, men det är ju ännu lugnare än hemma hos mig så det är skönt. Funderar på om det kan vara värt att ladda ner nån bra film. Får väl se lite senare.

Min outfit för dagen består av väldigt många roliga färger. Zebra-leggins med mintgrönt istället för vitt, lila t-shirt med ett färgglatt tryck, mörklila cardigan och svarta strumor med gula tår och blåa hälar. That's me. Tur att man inte behöver visa sig ute, haha!


Pretty little liars

Åh, jag kan inte sluta tänka på det! Om en vecka kommer Halloween Special-avsnittet. Sen är det bara att vänta till början av nästa år.. SPOILER!! --> Det ryktas om att Toby kommer skada sig själv och hamna på sjukhus för att Spencer dumpade honom. Jag blir ledsen redan :C Min Toby <3

Haha, det är inte ofta jag blir såhär besatt av något xD Men jag kan nästan säga att PLL är bättre än Charmed. Bara nästan. Nu ska jag fortsätta längta till nästa avsnitt och plugga.


Pluggarveckan

Herregud vad jag har pluggat denna veckan! Det är också därför jag inte har bloggat nånting fram tills nu. Och jag har fortfarande en hel del att göra i skolan så jag vet inte om jag kommer ha tid att blogga i helgen heller. Känner mig en aning stressad just nu med alla inlämningar som ska göras.

Sitter i alla fall hemma hos Simon nu i mysdressen och väntar på god mat. Sen kanske vi åker iväg och köper chips, men vi får väl se. Jag har haft så sjukt ont i magen idag och har det fortfarande! Inte kul alls. Men nu är allt som ska vara inlämnat idag inlämnat i alla fall så jag är safe fram till måndag.

Ingen skola pga. inställda tåg.

Det blev ingen body step igår för instruktören hade skadat ryggen. Istället gick jag och faderskapet på indoor walking och bestämde att vi kör step nästa söndag istället.

Idag var tågen inställda och ersättningsbussarna krånglade så jag har missat skolan. Och jag som så gärna ville träffa journalisten som skulle besöka oss. Irriterad jag är! Men jaja, shit happens och det är väl bara att bita ihop. Har suttit och pluggat skiten ur mig med naturkunskapsuppgiften nu. Jag har hittat all information och så men just nu ser allt ganska kladdigt ut. Så jag satsar på att få ordning på mina anteckningar och börja skriva på rapporten. Har redan skrivit inledningen på den så jag känner väl ändå att det är på gång.

Nu behöver jag i alla fall ta en paus. Ska nog plocka ut diskmaskinen och kolla på tv lite. Kanske ta en huvudvärkstablett. Huvudet är helt överbelastat just nu efter allt nytt som jag har lärt mig.

Body step

Drar iväg på ett pass body step med min far. Ska bli roligt :) Har börjat se resultat redan av min träning även om jag äter precis lika onyttigt som förut. Det gillar vi! Man känner sig mycket fräschare också dessutom. Och självförtroendet ligger på topp. Underbart! Förut kunde jag äta tex. chips med dip fast jag kände mig tjock efteråt. Nu äter jag det fast tänker: "Det gör inget, för jag tränar ändå bort det är är lika smal ändå". Yeaaaah!