11 december

Ja, då var det 13 dagar kvar till jul. Jag behöver inte ens räkna längre, eftersom min mamma fyller år idag. När hon fyller år, då vet man att det är 13 dagar kvar. Jag var nere på maxi förut och köpte den sista julklappen. Nu är jag jävligt fattig. Det finns inget mer att säga om det.

Jag har förhoppningsvis lyckats handla bra julklappar som uppskattas i år. Jag är ju fruktansvärt dålig på det där med presenter, så jag hoppas ingen blir besviken! Jag har dock lagt ner lite extra energi och tanke på min killes julklappar. Så där har jag nog lyckats, tror jag!

Well, det är ju inte bara den 11 december utan det är också den tredje advent. Så det är dags för adventsfikat här hemma hos mig snart. Lussekatter och pepparkakor tillsammans med en god kopp kaffe. Ojojoj, man blir ju fet under december månad! Tur att jag äntligen är frisk och kan åka och träna i eftermiddag.

Body Pump blir det idag. En timme med bästa vännen Jerry. Grymt! Imorgon kommer jag troligen klaga över träningsvärk i armarna, men det är det värt. Man vill ju få snygga muskler på armarna, och då får man lida lite först! Vi får väl se, jag kanske drar några kilometer på löpbandet efteråt. Men det är tveksamt, med tanke på allt plugg jag har kvar. Men tack och hej, det var allt för mig! För denna gången i alla fall..