Intressanta uppdrag...

Sitter som sagt och kollar på Big Brother. Jsut nu har dom fått ett uppdrag, och det är att ta kort på alla deltagarna i bikini/speedos för att sedan sätta upp bilderna i huset. Kija agerar fotograf och hon försöker få fram det "porriga" i alla deltagarna. Rätt underhållande faktiskt! Men det var inte sexigt att se Jessica i bikini......



Nyduschad och fräsch!

 

 

Lite härliga mobilbilder! Idag är en sån dag då jag känner mig snygg. Älskar såna dagar!


Härligt med ledighet

Idag är jag ledig, eftersom resten av skolan är på skidresa. Det tycker jag är himla skönt! Sitter och tittar på Big Brother och äter bulle.

Ska städa övervåningen om en stund dock. Men det blir väl säkert jättebra, så får jag något gjort i alla fall.


Hade gett allt för en påse godis


Shit vad godissugen jag är! Har precis sett det nya avsnittet av Pretty Little Liars och jag dog lite. Det är verkligen spännande nu! Längtar så tills man får veta vem A är!

Simon är på arbetsintervju och jag sitter och håller tummarna för honom. Sen åker vi ut på landet (vilket innebär att jag inte kan se Big Brother idag), och det suger ju lite. Men morgondagen kommer bli en bra dag! Simon åker med ända till Göteborg så ska vi ta en morgonfika innan skola/praktik. Myspys!

-

Första skoldagen var inte så jobbig som jag trodde att den skulle vara faktiskt. Jag var trött och sådär, och engelskaprovet gick åt helvete. Men på ett sätt är det skönt att komma tillbaka. Synd bara att hälften av alla i klassen skriker när dom pratar så jag får en jävla huvudvärk varje dag! Men det är väl sånt man får leva med ^^ Imorgon ska vi till Kållered och göra målgruppsanalyser till vårat sagoboksprojekt. Vi ska besöka nån förskola där och prata med personal/barn. Rätt kul ändå! Dock är det lång övertid jämfört med när vi brukar sluta på onsdagar, men vi fick ändå vara lediga igår. Och jag är ledig på fredag också.

Nu ska jag fortsätta göra det jag gör. Packa ner grejer att ha med till Simon alltså.

Vill ha lite V-daymys igen!



(ursäkta dom dåliga bilderna, men blixten var ur funktion so to speak!)


Varför just idag?

Kamerasladden är återfunnen! Dock är jag inte på bästa humöret idag. Vaknade av Simons väckarklocka och fick migrän. Spydde och somnade om. Joe i min klass ringde kl 9 och väckte mig för han hade missat att vi var lediga idag. Jag somnade om igen. Sen vaknade jag vid 10 och var skitnödig. Underbar morgon, verkligen!

Jag gick upp en stund, sen somnade jag igen. Jag är helt slut nu. Har aldrig blivit sån här efter ett migränanfall så jag ringde till vårdcentralen. Dom tyckte jag skulle söka läkare och få utskrivet nån bra medicin för det. Kanske kan vara en bra idé ändå så det slutar påverka skolan. Fast idag var vi ju lediga i alla fall, tur det. Men jobbigt att må dåligt på sin sista lovdag.

Well, jag gjorde en smoothie och sitter och kollar på unga mödrar. Underhållande! Väntar på Big Brother som kommer senare ikväll. 105 dagar utan liv framför mig nu då! Och har snart tjänat ihop tillräckligt med poäng på deras hemsida för att få ett dygns 24/7. Yeaaaah!


Kamerasladden är spårlöst försvunnen!

Jag tror att jag blir galen snart! Hittar inte min kamerasladd :( Är just nu hos Simon, men jag ska leta mer när jag kommer hem ikväll. Har ingen vidare lust att blogga när det bara är inlägg fulla med text. Man vill ju ha lite bilder också! I fredags var jag i alla fall med pappa på after work! Himla trevligt, så här får ni en mobilbild!


Annars har lovet varit underbart. Har tagit det lugnt mestadelen och tittat på serier. Precis vad jag behövde! Datorn har fått vila lite och det har varit skönt att inte vara uppkopplad hela tiden faktiskt. Men nu är jag tillbaka igen. Ikväll börjar Big Brother igen! Bloggaren Hannah Widerstedt ska vara med och det kommer väl bli hyffsat intressant.. Får väl se hur det går för henne ;) Tycker ändå att hon är rätt underhållande fast att hon beter sig illa. Tror dock att det mesta är ett skådespeleri.

Dag 18 – Min familj

Åh, vad ska jag säga? Jag har en ganska normal familj. Har en mamma och en pappa som inte är skilda. Har en lillebror också.

Min pappa är himla envis. Och han blir ganska lätt uppretad om saker inte går som han vill. Dessutom är han rätt speciell när det kommer till matlagning. Jag som då är vegeterian lagar min egna mat för att pappa påstår att han inte kan laga vegetarisk mat. Ändå står han bakom axeln på mig och ser till så att jag "gör rätt" när jag lagar min mat. Irriterande! Dock har min pappa hjälpt mig mycket i livet och jag är lite av pappas flicka. Och vi tränar ihop. Gymmet är hans andra hem!

Min mamma sitter mest framför tv'n när hon inte jobbar. Och tvättar. Jag får inte tvätta för min mamma så jag vet inte hur man använder våran tvättmaskin. Lite konstigt.. Lite då och då brukar vi dock åka på shoppingturer, och hon är verkligen den bästa att shoppa med! Om vi inte shoppar brukar vi gå på konserter. Det händer väl inte jätteofta men senast var vi på ZZ Top. Grymt!

Min bror är en pain in the ass för det mesta. John heter han. Jag vill oftast slå honom och han håller mig vaken på nätterna när han är högljudd. Fast om jag verkligen tänker efter så är han nog min bästa vän i hela världen. Kan berätta det mesta för honom och jag vet att om jag skulle behöva hans hjälp skulle han alltid ställa upp. Skulle inte kunna leva utan min bror <3

Sen har jag ju min andra familj också; familjen Adrell. Men jag ska inte skriva om dom. Fast älskar dom också. Om det mot all förmodan skulle ta slut med Simon hade det varit extra jobbigt, för då hade jag förlorat en hel familj också.

Min far :) Har tyvärr inga bilder på mamma och brorsan på denna datorn :(


V-day

Har haft en finfin dag med min älskling. Vi åt god middag, drack skumpa och jag fick ett par gulliga örhängen. Simon fick en chokladask och en teckning (som önskat). Förstår egentligen inte varför han vill ha teckningar av mig, men han är ju som han är! Älskar min underbara fästman <3

Nu ska vi pallra oss upp i sängen för han har ju trots allt praktik att gå på imorgon. Inget lov för honom inte! Kan behöva sömnen jag också.. Men först ska jag skriva ett inlägg på "listan" :) Har lite glömt bort det.

(Bilder från idag kommer upp imorgon när jag orkar leta efter kamerasladden)

Looooov!

Sitter hemma i tystnaden. Helt ensam är jag! Så himla skönt! Har varit nere på stan och fixat lite grejer till imorgon då jag och Simon ska fira den kanske töntigaste dagen på året. Men Alla hjärtans dag har sin charm ändå, och jag vägrar att missa den!

Ringde precis till min mormors syster också och jag ska hälsa på henne på torsdag. Som vanligt kommer hon laga nåt fruktansvärt gott att äta, bara det att hon lagar åt ett fotbollslag när vi bara är 2 personer. Så det blir svält fram tills dess xD Nej, men hon lagar verkligen jättemycket mat! Och det är så himla gott så man kan inte med sig att sluta äta! Haha. Ska vi alla fall bli roligt att träffa henne. Det var ett tag sen nu.

-

Väntar på att Simon kommer hem också. Vi ska se på Charmed. Bästa serien, utan tvekan! Vi är på femte säsongen nu. Egentligen gillar jag mest säsong 1-3 för att Prue är med då, men dom andra är väl helt okej ändå.


Lördag, ljuva lördag

Gammal bild på Simon. En typisk lördag för oss ser ut såhär.

Sitter i sängen hemma hos Simon och tar det lugnt. Andas ut är väl kanske bästa ordvalet. Jag har ju lov i en vecka nu och det är verkligen välförtjänt. Det har ju dykt upp lite problem i skolan men det ska nog lösa sig. Denna veckan kommer jag nog inte anstränga mig överdrivet för att fixa det i alla fall.

Snart hade jag och Simon tänkt att kolla på Sherlock Holmes och Förhäxad. Det blir en riktig slappar-dag idag! Ikväll kommer ett nytt avsnitt av Sherlock Holmes på tv. Det ska vi också se. Melodifestivalen däremot dissar vi totalt. Kasst nu för tiden tycker jag! Jag gillade det när jag var liten och det faktiskt hade lite schlager över sig!

Dag 17 - Mina rädslor

Har rätt många rädslor, men kan skriva några i alla fall :)

Höga höjder - Jag har alltid varit höjdrädd. Förut var det mer extremt, då jag knappt kunde stå på en stol utan att få svimmningskänslor. Nu klarar jag väl av det mesta, men det är vissa saker jag inte skulle utsätta mig själv för. Typ Atmosfear på Liseberg! Nä, men nu tror ni väl att jag är en fegis. Men jag åker allt annat där i alla fall.

Spindlar - Detta är nog min största rädsla. Små spindlar (som typ en liten prick bara) gör ingenting, men när man börjar se att det faktiskt är spindlar, då pallar jag det inte. En gång låg jag ute och sov på min altan. När jag vaknade och ställde mig upp hade jag en jättestor spindel i handen. Fick en panikattack och stog i duschen med kläderna på i säkert 45 minuter. Min pappa var livrädd för jag kunde inte berätta vad som hade hänt. Fyfan, spindlar borde utrotas!

Att bli lämnad - Har alltid haft en rädsla för att bli lämnad av dom jag älskar. Det har inte alltid varit så bra, för jag har nästan blivit "besatt" av att hålla fast i folk. Det har i sig gjort att mina farhågor har besannats. Nu vet jag dock hur jag ska hantera mina känslor när det gäller sånt :)

Cancer - Okej, jag vet att jag ganska ofta skojar om cancer (ni som umgås med mig vet det), men det grundar sig i att jag är så jäkla rädd för att själv få det! Jag hade en cysta på äggstocken en gång och när jag var på ungdomsmottagningen och undersökte det sa gynekologen att hon trodde att jag kunde ha livmoderhalscancer. Sån dödsångest har jag bara haft en gång i mitt liv och vill aldrig uppleva det igen! Jag kände verkligen hur mitt liv tog slut när hon sa det. Jag planerade till och med hur min begravning skulle bli. Usch!

Äntligen klar!

Jäklar vad stressig denna veckan har varit i skolan! Dokumentärfilmen, bokanalysen och engelskan. Seriöst, jag trodde att jag skulle behöva skita i nåt av det. Men nu är ALLT klart! Inga fler uppgifter innan lovet! Känslan är nästan samma som frihet. Så himla skönt att kunna andas igen!

Imorgon ska dokumentären redovisas. Våran blev ganska B och sådär, men vi får förhoppningsvis ett godkänt i alla fall. Herregud vad jag och Joe har kämpat med redigeringen! Alla klagar på att vi har haft lite tid på oss att göra detta, men jag tycker vi har haft ganska lång tid på oss. Det är bara det att alla i våran klass väntar tills det verkligen börjar krisa sig innan dom börjar. Det inkluderar mig också, oftast. Det är inte lärarna som borde ge oss mer tid, det är vi som borde börja i tid istället.

Well, nu ska jag exportera dokumentären från premiere och sen ska jag göra varm choklad åt mig och simon. Det blir myspys ikväll. Imorgon är sista dagen i skolan innan lovet och jag är så glaaaaaaaad! :D

Pulsmätare???!?

När jag kom till indooren för första gången på ca. en månad så visade det sig att vi skulle använda pulsmätare. Min tanke; WTF?! Jag tycker det är fett obehagligt att ha något runt bröstkorgen och dessutom råkade jag visa halva min kropp för ledaren när jag försökte sätta på den. Well, jag lyckades nästan komma upp i maxpuls. Men nästa gång kör jag nog utan den jävla mätaren!

Jag tog nog i lite väl mycket så jag var helt slut efter passet. Sket i cxworx och åkte hem och käkade banan istället. Nu sitter jag och väntar på att åka och hämta pappa som stannade kvar ett tag på gymmet. Han bor ju typ där..


Snabbt inlägg

Hallåhallå! Det är stressigt som fan nu i skolan och jag tror jag smäller av snart. Ska åka och fylla på energin på gymmet nu. Indoor walking och cxworx. Skriver mer när jag kommer hem igen!

Dag 16 - Något jag önskar jag gjorde oftare

Konstutställningar och läste böcker. Jag tycker om det och sådär, men jag tar mig aldrig tiden utan jag prioriterar allt annat. Borde inte göra det egentligen. Det gör inget om jag lägger 1 timme på en fredagkväll till att läsa och det gör inget om jag stannar kvar i Göteborg efter skolan för att kolla på en utställning. Måste bara komma över den där spärren som får mig att tro att jag missar livet om jag gör sånt!

Idag var vi på konstmuseet med skolan och gick på en föreläsning om konsten som fanns under romantiken. Det var rätt trevligt, fast jag hade velat titta mer på tavlorna. Sen fick vi fika :D

Äntligen funkar headern!

Jag hade lite extra tid över nu när jag har jobbat effektivt med skolarbetet så jag satte mig ner och löste problemet med den rörliga headern. Och nu är det fixat :D Om ni inte ser den, eller om bloggen ser konstig ut; uppdatera sidan.

Så, vad tycker ni?
Vill gärna ha era åsikter så jag vet om jag gjort nåt bra, eller om nåt behöver förbättras :)

Brb, skolan tar över mitt liv.

Sitter med massa filmredigering, svenska osv att göra. Mitt liv är slut.

New in

Skjorta från Cubus, 49kr.

Dag 15 - Min drömresa


Faktum är att jag redan har varit på min drömresa, och jag har inte kommit på någon ny. Min drömresa var att åka till London med min stora kärlek och leva loppan, och det var precis det jag gjorde i sommras. Åh, vad jag saknar den veckan! Vi bodde på ett hotell som hette Easy Hotel vid Earl's Court. Vårat rum hade inget fönster och duschen var trasig så det rann ut vatten på golvet i rummet. Ingen lyx direkt, men det var ändå så himla mysigt! Jag hade utan tvekan gjort om det!

Vad vi gjorde på dagarna var mest att titta på turistsaker (det var Simons första gång i London), fika på Starbucks och Pret a Manger, skratta och shoppa. Dagen innan vi åkte hem gick vi på en musikal tillsammans; We will rock you. Jag har sett den två gånger nu och gör gärna om det igen, så jävla bra är den!

Så, ja. Min drömresa har jag redan varit på. Jag kanske snart kommer på en ny drömresa, men än så länge är det ingenting som har kommit upp i mitt huvud.

Starbucks-fika och shopping med Simon och Agnes

Var ju som sagt i Göteborg idag. Vi fikade och gick i affärer, och jag köpte mig en snygg skjorta på rean. Tyvärr har jag ingen bild på skjortan än, men det kommer :D Tills dess; några mobilbilder ^^




Rörlig header

Åh, sitter här och verkligen kämpar för att få till en rörlig header! Varför fungerar det inte?! Jag gör ju allt man ska :( Så tills vidare får ni i alla fall en ny bild på headern. Förhoppningsvis blir det en rörlig snart ;)

Åker till Göteborg

Här sitter jag i Simons EXTREMT varma rum och väntar på att han och hans syster ska bli klara. Snart drar vi till Götet och fikar lite, och eventuellt går lite på stan. Trevligt trevligt :) Kameran följer också med!

Dag 14 - 10 saker jag vill göra innan jag fyllt 30

* Flytta hemifrån (självklarhet...)
* Besöka alla kontinenter
* Studera i London
* Skaffa barn
* Hälsa på Stefania i Chile
* Frilansa som journalist
* Göra en kick-ass hemsida
* Köpa en bil
* Föreläsa om Borderline personlighetsstörning
* Se Evanescence live

Alltså, oftast känns det som att jag har så himla stora drömmar och så mycket planer för mitt liv. Nu när jag gjorde den här listan hade jag svårt att komma på 10 saker jag vill göra innan jag är 30. Jag kanske inte har så mycket planerat egentligen? Btw så kommer väl massa fråga vem Stefania är. Och det är min barndomskompis som flyttade till sitt hemland, Chile, när vi var 10 år. Jag saknar henne verkligen <3

Stefania i den gula tröjan. Detta fotot är taget ungefär en månad innan hon flyttade.
Dom andra på bilden är resten av mina barndomskompisar; Elin, Jonathan, Emelie N, Emelie S och Lina.


Världens finaste och mysigaste katt


SÅ JÄVLA KALLT!

13 minusgrader... TRETTON MINUSGRADER! Det är fan SJUKT kallt :o Mina ben gör ont och jag kan inte röra ansiktet. Lite sommar skulle inte göra ont nu...

Revenge-avsnitten är slut :(

 

Åh nej, jag har sett klart på alla avsnitt av revenge som har kommit ut nu! Det är så himla spännande :o Dock kommer det ett nytt avsnitt imorgon. Sen måste jag vänta en vecka.. Alltså, jag borde verkligen skaffa mig ett liv och sluta med mina serier. Men revenge och pretty little liars kan jag inte släppa. Helvete vad bra dom är!

 

Om ni inte har sett nån av serierna, titta på dom!


Dag 13 - Mina drömmar

Ojojoj, jag drömmer ju om så mycket! Men främst drömmer jag om att få se världen. Jag vill besöka alla kontinenter i alla fall. Sen drömmer jag om att komma in på socionomutbildningen. Förhoppningsvis blir det inga problem.

Sen har jag väl dom där "vanliga" drömmarna om evig kärlek, bröllop och fina barn i framtiden. Fast det är LÅNGT IN I FRAMTIDEN! Jag vill definitivt inte att det ska hända nu! Eller ja, evig kärlek kan få hända men inte resten haha!

Vill hem och sova.


Cold shower is a blessing

Sitter i skolan och har precis haft föreläsning om hur sagor är uppbyggda. Jag hade hoppats på att få använda ritplattan idag, men icke då! Har skrivit klart min sagoanalys så nu finns det verkligen ingenting att göra.

Visste ni att torsdagar är mina längsta dagar? Jag går till halv 4 då. Näst sista lektionen är två timmars estetisk verksamhet. Vilket betyder att skriva om konsthistorian. Som snart är klart också. Så, varför ens vara i skolan? Jag blir nästan förbannad på mig själv för att jag känner såhär men samtidigt är det ändå skolans ansvar att jag är sysselsatt med någonting. Aja, det är väl som det är. 9gag är i alla fall till min tjänst <3

-

Efter skolan åker jag hem, och senare ska jag träna. Tror jag i alla fall. Får se lite om jag orkar.. Måste verkligen ta tag i träningen igen, har blivit värsta slackern när det gäller det. Indoor Walking är i alla fall bokat idag!

Dag 12 – Favoritmotto

"Sacrificing is giving up something good for something better".

Störst skillnad blev det dock..

.. PÅ SIMON! Han har fan kort hår nu :o


Resultatet

10cm blev det. Så, nu är det klippt och klart. Jag känner mig naken osv. men ni kommer säkert inte ens se särskilt mycket skillnad. Såhär ser det ut i alla fall!


Åker snart och klipper mig

Usch, jag mår dåligt! Ska klippa mig idag, och jag kommer väl få klippa MINST 10cm. Jag kommer dö.. Well, här är en bild på håret som det ser ut nu (ansiktet var för fult för att visas). Lägger upp en bild efter klippningen senare!



Part of it

Small boxes and squarish lives, ohh
I dare you to take a step outside
Get on up - get on up the train is going that way

Skewed faces and scary eyes, ohh
I dare you to take a step outside
So afraid - so afraid of opposite direction

How does it feel when you beat your wife, ohh
I dare you to take a step outside
Tell your friends - tell your friends how big your little dick is

Don't wanna be a part of it

-

Salem al Fakir är återupptäckt. Har saknat att lyssna på hans musik. Det är konst i öronen på mig!