Biverkningar och dåligt humör

Dagen startade åt helvete. I 4 månader har jag tagit min medicin mot epilepsin. Den första månaden var skitjobbig på grund av alla biverkningar. Den västa biverkningen var att jag var konstant yr och vinglade omkring som en alkis, så jag kunde inte gå i skolan eller nåt sånt. Det har varit lugnt sen dess. Tills idag.
 
När jag vaknar och går upp känner jag mig jätteyr. Jag trodde det var för att jag var trött, så jag gick ut i köket för att dricka något. Då ramlar jag in i kylskåpet och slår i huvudet. Kul. Inser ganska snabbt att det måste vara medicinen, så jag går till toan för att sedan sova lite till. Sätter mig halvt utanför toasitsen och dör nästan av en hjärtattack. Efter det, när jag ska lägga mig, river jag ner hela skynket och linan framför sängen (vi har ingen sovrumsdörr). Så, nu var den trasig också. Livet är inte på min sida idag.
 
Inte nog med det så känner jag mig superdeppig. Vet inte varför, men jag är fruktansvärt nedstämd. Går runt i lägenheten och känner mig apatisk. Inte ens Ellen show är roligt.
 
Dock kom posten precis, och mina skor till studenten har kommit. Och jag fick även brev från specialisttandvården, så nu ska jag ÄNTLIGEN få byta ut mina mjölktänder och få proteser istället. Jag har tjatat på att få det gjort i flera år nu!