Vilken vacker pojke jag har

 
Skönt att ha honom när dagarna inte blir som jag vill <3

Nu är jag nöjd!

Trots ett gäng svåra dagar så är jag nu på bättre humör. Tanken på allt roligt som ska hända gör mig riktigt lycklig. Jag ska trots allt se Kent, Kraftwerk, Mogwai och Lady Gaga under detta året. Biljetterna till Gaga löste sig igår. Så nu är ALLT fixat och jag kan fokusera på att se fram emot detta istället. WOHO!
 
 
Kan även nämna att denna biljett är en VIP-biljett! ;D

Kameran är hemma

Jag sitter hos Simon just nu. Resten av hans familj är bortresta så vi ska vara kattvakter. Alltså är vi ensamma hemma i 4-5 dagar. Det är skönt men samtidigt tomt. Dock glömde jag min kamera hemma hos mig så det kommer vara tomt här på bloggen i alla fall vad gäller bilder.
 
Idag har jag varit hos läkaren och fick veta lite mer om vad som kommer hända, sen åkte jag och pappa och köpte en hårddisk till mig på NetonNet. Helt klart värt det, och nu kan jag äntligen göra backup av mina grejer igen! Efter det har jag bara sett på serier hela dagen. Roligt, eller hur? Har inte haft ork till någonting men det kanske inte är konstigt med tanke på att jag var uppe klockan 06:30 imorse.
 
Well, well. Linda kommer hit om en stund och ska se film med oss. Det blir väl trevligt i alla fall. Lite sällskap får vi allt! Innan det ska vi väl försöka hitta på nåt att äta. SÅ; nu drar jag!

The Secret Circle

När jag ändå har två veckor kvar innan jag börjar jobba och eftersom jag inte har ett enda jävla skit att göra (förutom Kent) så tänkte jag börja se på serier igen. Och inte bara Pretty Little Liars. Så jag blev sugen och håller nu på och laddar ner The Secret Circle. Någon som vet om den är bra?

Pyssel

 
Har tagit mig friheten att faktiskt använda den ram jag pysslade ihop under min BUP-tid. Tidigare har den bara legat i en låda och dammat, men den blev riktigt fin ihop med ett lika fint foto.
 
Ramen står i mitt fönster, i perfekt ljus, och tittar på mig varje morgon. Fint liv jag har!

Älskar macrofuntionen på nya objektivet



 
Macrofuntionen på mitt objektiv får verkligen högsta betyg! Var lite tveksam till det där med fuskmacro, och tänkte att jag nog får köpa ett macro-objektiv i framtiden ändå. Men shit så fel jag hade! Jag kan inte sluta ta kort på alla färgglada blommor och bär. Haha, sprang runt i Simons trädgård imorse och fotade tills pollen tog det bästa av mig.. Med dessa bilder säger jag godnatt och tack för en kanonbra dag i Göteborg! Det blev mycket shopping, men också mycket för pengarna. Visar vad jag ha köpt imorgon eventuellt!

Sådär ja!

Nu är den nya bloggdesignen så gott som klar. Kör på min gamla vanliga mall, med lite ändringar som att tex. sidomenyn är på vänster sida istället för höger. Har dessutom bytt header och bloglovin-bild!
 
Det kan hända att jag småpillar lite i designen under de kommande dagarna för att testa lite saker men det kommer förhoppningsvis inte påverka er. Ni kommer kunna kika in som vanligt :) Säg gärna vad ni tycker om det nya! Det är alltid kul att få feedback på det man gör. Skriv gärna vad som är bra/vad som är mindre bra och vad man kan göra åt eventuella problem.
 
Puss på er!

Dungarees

 
Har på mig mina älskade dungarees och ska åka till Göteborg om bara några minuter. Där ska jag och Simon fika och gå i affärer. Trevligt, trevligt! Tar dock inte med mig kameran för det är för mycket att bära på. Har suttit och tänkt över det där med designen btw, och jag har en superbra idé! Hoppas verkligen att ni gillar den! Även om jag bara har haft 4 unika besökare de senaste dagarna.. Haha, shit vad man tappar när man är inaktiv!
 
Ha en bra dag så hoppas vi att jag hinner klart med designen till ikväll. Annars kommer den imorgon!

Planer för imorgon

Imorgon ska jag:
 
* Åka till Göteborg med fina Simon
* Göra en ny design till bloggen
 
Så, imorgon börjar jag alltså göra en ny design. Det känns som att det är på tiden.. Gillar inte den jag har nu och jag vill koda lite. Det var så länge sen nu! Förhoppningsvis blir jag klar med designen imorgon också, men vi får se ^^ Ni lär märka när den kommer i alla fall!

Cat


Todays look




One night in Åsa

Bilderna är tagna med min Nikon Coolpix, därav den dåliga kvalitén!
 







Superfin natt i Åsa

Åkte till min klasskompis Nathalie igår och sov där tillsammans med henne och Vera. Vi grillade på klipporna vid havet, kollade på film och hade jättemysigt! Och herregud vad mycket gottgott vi köpte! Chips, popcorn, dip, choklad, cider och läsk. Haha, det var skönt att komma bort från vardagen lite!
 
Bilder kommer imorgon när jag orkar lägga in bilderna på datorn :) Nu ska jag sova!

In the woods.

 

Jag och Simon








Matsborgs garden

Eftersom jag fick mitt stativ idag så passade jag på att använda macro-funktionen på det nya objektivet. Motivet blev blommorna på våran altan. Välkommen till Matsborgs garden!
 


 



Lite random bilder tagna med nya objektivet







 
 
Har bara hunnit testa objektivet lite snabbt. Passade även på att beställa hem ett stativ och en självutlösare. Så snart har jag ännu mer utrustning! Då ska jag ta en dag då jag bara fotar! Ska bli skönt att komma igång med det där igen :)
 
Det nya objektivet är superduper hittills! Det enda minuset är att det låter rätt mycket när man har AF på. Som tur är så använder jag sällan AF! Jag tycker om macrofunktionen, men det ska bli skönare sen med stativ faktiskt. Kommer man över 200mm så måste man vara grymt stadig på handen, och det är väl inte jag så känd för att vara.. Menmen, njut av bilderna tills nästa gång vi hörs :)

Shopping

Har varit i Allum med Simon och hans systrar idag. Köpte med mig en hel del saker hem faktiskt. En kjol, ett linne, ett par skor och 3 par trosor. Mycket nöjd är jag! Kan dock inte ta bilder på grejerna för jag har ingen kamera. Och mobilkameran suger. Ni får helt enkelt vänta tills imorgon! Tills dess: en bild på mig, Lollo och Tove från Regnbågsgalan. Saknar dom tjejerna!