Mobilinlägg

Sitter i soffan hemma hos mina föräldrar och ska snart lägga mig och sova. Sista natten här, för imorgon flyttar vi in i lägenheten på riktigt! Allt börjar komma iordning nu och jag trivs superbra! Bilder kommer när det är helt klart :)


Jag vinner.. stipendie?

Julavslutning i skolan. Jag missar den efter att ha fått vända vid stationen med migrän. Det visar sig att jag fick stipendium på 1500kr för mitt goda kamratskap. BOOODYAAA!
 
 
Synd att jag inte var där och kunde ta emot det bara, men aja, sånt händer. Den pengen sitter i alla fall fint nu när jag håller på att flytta! Helt sjukt att jag fick stipendium!! Kan knappt förstå varför, men gött är det i alla fall :D

Trött chey_93

 
Sitter hemma i soffan, tittar på julkalendern, dricker kaffe och planerar vad jag ska packa ner idag. Ska försöka få med tvn till lägenheten idag och sen kommer vårat första besök; Linda! Ska bjuda på kaffe, läsk, mjölk och gifflar. Perfekt! Kommer vara helt slut efter den här veckan, haha!

Kanske kommer vara borta ett tag

Jag SKA lägga upp luckorna och jag SKA försöka vara mer aktiv som jag har sagt, men just nu är jag mitt uppe i en flytt och det tar all min tid!
 
Jo, men ni hörde rätt. Flytt! Jag ska flytta hemifrån, äntligen, med min underbara fina fästman! Sambos blir vi nu. Vi räknar med att ha flyttat dit helt och hållet efter jul, men redan nu börjar lägenheten ta form och se ut som ett hem. Det känns konstigt att packa ner sitt liv i lådor.. Och det är så mycket som ska slängas! Men vad gör man inte? Det är ju värt det!
 
Så, det kanske kommer vara lite tyst här ett tag. Men jag återkommer! Och vi har beställt bredband idag också, så om ca. 1 vecka så kan vi nog surfa från lägenheten också. SPÄNNANDE! (Och alla som vill är välkomna på kafferep! Det är bara att höra av sig :D)

Body shop-kalender - Lucka 14

Återfuktande handtvål :D mycket najs, och av samma doft som handkrämen. Kommer sitta fint nu när jag FLYTTAR HEMIFRÅN. Hehe ;)


Body shop-kalender - Lucka 13

Almond handkräm! Mina händer är mjuka som en bebisrumpa och detta är luckan jag har väntat på! Tack body shop <3


Body shop-kalender - Lucka 12

Chocomania duschkräm <3


Tänkte vara lite djup..

Jag tycker att det är så himla tråkigt att se hur människor har stannat upp i livet. Gått i samma riktning sen dom var 14 år. Jag tycker personligen att jag har kommit jävligt långt i livet. Jag håller inte på med massa psyk-snack om änglar och demoner, jag ligger inte inne på psyket flera gånger om året och jag tror definitivt inte att det är vackert att vara sjuk. Jag förstår inte varför man påstår sig kämpa när det är så uppenbart att man inte gör det.
 
Ett exempel: Hittade av ren slump en gammal väns blogg. Vi hängde rätt mycket under 2008 och fann varandra genom att båda mådde dåligt psykiskt. Hon har inte kommit NÅGONSTANS i sitt liv. Hon sitter och dricker sitt vaniljte och klagar på samhället som inte hjälper henne, och hon är "mycket lyckligare med sin änglafamilj". Hon skulle aldrig ge upp skärandet för det är det bästa hon har. Förlåt mig men är inte det lite Berny Pålsson-varning på det där? Du är fan 23 år gammal nu! Väx upp!
 
Nä, som sagt är det tråkigt. Och läskigt. Och det får mig att känna mig gammal. Fast samtidigt är jag glad att jag inte har såna människor runt mig längre för jag tycker det är vidrigt hur man spär på varandras ohälsa. Uschblä!
 
 

Body shop-kalender - Lucka 11

Idag var det balsam som dolde sig bakom luckan! Mitt hår kommer verkligen älska mig när jag använder både schampot och balsamet :D No more dry hair!


Superbra dag idag!

 
Dagen började med att jag vaknade och kände mig inte alls pepp på något. Tät i näsan, bomull i huvudet. Wellwell, då kom ett sms från bästa vännen Jerry. "Du, min hyresvärd har en ledig lägenhet och jag tänkte på dig och Simon. Här har du numret!". Simon ringde direkt, och nu ska vi på visning redan på torsdag. Kanskekanskekanske har vi hittat rätt denna gången! Jag vill flytta så mycket att jag snart blir tokig! Det hade varit den bästa julklappen, utan tvekan :D
 
Dessutom fick jag hem ett paket idag med min bikini. Den var så sjuuuukt snygg, bättre än på bilden! Så nu ska jag bara vänta tills jag får använda den också :D Dessutom fick jag ju sålt min kamera igår, och trots lite krångel med Schenker (råkade skriva in fel mått på paketet, hehe) så är jag supernöjd och hoppas att hon som köpte den också blir nöjd! Inte trodde jag att någon ville köpa en gammal digitalkamera med 7,2 mp :D
 
Dessutom fyller min finfina mamma år idag, så vi ska fira henne sen ikväll. Hon kommer bli SÅÅÅ glad för min och Simons present och jag kan inte vänta på att se hennes min!
 
Och just det, det var en mycket bra lucka i kalendern idag! Visar den senare :)

Shopaholic

Idag har jag köpt tre julklappar till mig själv. Det är ett ohälsosamt beroende jag har mina kära vänner, men denna gången kom jag undan billigt i alla fall!
 
Zebraskal till mobilen!
 
Jul/nyårs-klänning från Nelly!
 
Bikini från Phax Swimwear (vann ju presentkort där hos http://mestyle.se)
 
Nu ska jag inte köpa en enda PINAL till innan jul. Ska spara mina pengar och leva fattigt tills jag flyttar hemifrån.
 
Tack och hej,
Shopaholicen

Idag är en sån där dag...

Idag hatar jag allt. Är trött på min klass, är trött på allt skolarbete, är trött på snön, trött på min fucking epilepsi, trött på mediciner och trött på media. Så kan det vara ibland.
 
Kan i alla fall trösta mig med att jag är ledig på onsdag och fredag, och då ska jag passa på att mysa till det ordentligt. Kanske ansiktsmask och hårinpackning? Får se. Behöver i alla fall lite piff!

Body shop-kalender - Lucka 10

Nattkräm! Nu när jag har fått både dagkräm och nattkräm så ska jag testa det här på riktigt! Kanske får jag den bästa hyn någonsin? :D


Önskelista

 
1. Ginger sparkle body butter, body polish och hand creme
2. Nikon 1 J2
3. Pretty Little Liars säsong 1 och 2
4. Dr. Martens
5. Infinityring by Kenza
6. Stjärnfilter
 
IIIIIIIIIHHHHHH :D :D

Vackert


Då var bloggdesignen klar!

Har suttit ganska länge och småfixat allt och nu borde det fungera som det ska. Om det mot förmodan är problem för er som läser så säg gärna till så jag kan fixa det! 

Body shop-kalender - Lucka 9

 
Lip roll-on med mintlukt! Jag har ju svårt för kladdiga saker på läpparna men den här är inte så kladdig som till exempel lipsyl, så jag ska ge den en chans. Den luktade lite skumt till en början men nu börjar jag tycka att det luktar gott!

Body shop-kalender - Lucka 8

 
Chocomania body scrub! Gissa om jag blev glad eller? :D Den luktar himmelskt av choklad, till skillnad från chocomania lip butter som mer luktade kokos. Den här kommer jag använda FLITIGT :D

Body shop-kalender - Lucka 6+7

Jo, eftersom jag missade att lägga upp gårdagens present ur luckan så kommer den nu, tillsammans med dagens!
 
Lucka 6
 
 
En fot-spray mot trötta, svullna och varma fötter! Hjälper dessutom mot dålig lukt. Luktar underbart! Tack body shop (och simon) :D
 
Lucka 7
 
 
En dagkräm! Jag har aldrig använt sånt där, och det är väl tveksamt om jag börjar med det nu. Men jag ska i alla fall testa! Har ju bara hört bra om den här produkten så varför inte?

Pre-view

Här kommer headern. Orkar inte ge mig ut och fota nya bilder på mig själv, så detta får funka! Har en del problem med kodningen så designen kommer nog inte upp idag i alla fall!
 

Byebye sommardesign

Kände att det var dags med någon juligare design här på bloggen, även om jag inte är känd för att vara den mest aktiva bloggaren. Men helt plötsligt så kom inspirationen, troligen med snön! Så nu sitter jag och arbetar på något fint, vad det blir får ni se när den är klar!

Body shop-kalender - Lucka 5

Fick idag en ansiktsrengöring, men jag är tveksam. Kommer jag att använda den? Jag får testa, och om jag inte gillar den så har jag en lösning :)


Christmas lights

 

SNÖ <3 <3 <3

Bortsett från att bussarna inte gick och att tågen var sena så jag fick ställa in lunchen med min fina kusin, så tycker jag att det är himla mysigt. Jag har ju hela tiden sagt att "ska det snöa så kan det väl åtminstone snöa ordentligt?" och nu har min önskan slagit in. Här kommer lite bilder från första snödagen och idag, tagna med min lilla Nikon Coolpix S3100.

Såhär såg det ut första snödagen, när jag var hemma hos Simon på landet!
 
Hönsspår!
 
Solnedgång.
 
Och såhär ser det ut idag hemma hos mig!
 
Min baksida. MYSIGT!

Body shop-kalender - Lucka 4

Idag fick jag ett schampo i fullsize-förpackning! Rainforest moisture för torrt hår! Har testat den innan och det hjälper superbra mot statiskt hår. Bästa luckan hittills!


Swedish House Mafia

 
Jo, men jag kanske ska berätta lite om Swedish House Mafia? För er som inte redan har hört mitt babbel om hur FANTASTISKT det var!
 
Okej, vi kan ju börja såhär; jag är egentligen inte en crazyfangirl när det gäller SHM, men jag gillar deras musik och jag gillar alla tre, Alex, Steve och Sebastian. Dessutom tyckte jag att det skulle bli annorlunda att gå på en konsert där de spelade dansmusik. När Simon berättade att nya biljetter skulle släppas och frågade om jag ville hänga med så kunde jag inte tacka nej helt enkelt!
 
Well, vi var där alldeles för tidigt. Sittplats, vi var där vid insläppet. TRÅKIGT. Vi dödade lite tid genom att äta korv, dricka dyr blaskläsk och titta på "förbanden".

Sittplats sa jag va? Well, när SHM började spela var det inte en jävel som satt ska jag säga! Man gick in i nån form av trans, kunde inte sluta dansa och sjunga med. Det var så sjukt MÄKTIGT! En hel arena full med dansande människor där det spelades bra musik och bjöds på en ordentlig ljusshow. Jag kommer kunna leva på den upplevelsen hela vintern! (Självklart köpte jag en tröja också! #merchnörd)
 
 

Body shop-kalender - Lucka 3

I dagens lucka hittade jag en mini-version av body shops egna super volume mascara! En välbehövd present som förhoppningsvis räcker till jul, då jag har lovat mig själv att jag får köpa en ny!


Body shop-kalender - Lucka 2

I lucka 2 fanns ett lip butter med chokladlukt. Jag är inget fan av kladdiga saker på läpparna, som lipsyl etc, så vi får se hur väl använd den blir. Kanske dimper den ner hos någon annan på julafton?

 


Body shop-kalender - Lucka 1

Ja, här har det ju varit dött ett tag så jag tänkte försöka komma igång lite igen genom att visa dag för dag fram till julafton vad jag får i min adventskalender!

Fick den här godingen i lucka 1. Bra att ha när man inte har tillgång till tvål och vatten! Nöjd är jag :D